Pixels en wit plaatje

105 5 0
                                    

Hallo,

Lees dit hoofdstuk alsjeblieft heel zorgvuldig door!

Lees dit hoofdstuk alsjeblieft heel zorgvuldig door!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DE PIXELS

De uitleg van de pixels (gekopieerd uit het tutorial boek, niets aan veranderd):

Ik leg in dit hoofdstuk uit hoe het zit met de pixel maat van de covers in mijn wedstrijden   (512x800px ⇢ tutorial hoe het moet in een hoofdstuk terug)! :)
Ik merkte dat de covers in mijn allereerste coverwedstrijd verschillende maten hadden, wat niet erg handig was, maar ik had er geen last van. Ik ontdekte een  tijdje  later de maat van de covers op Wattpad, helaas ben ik vergeten  hoe ik  erachter kwam. Ik heb de regel van de covers sinds de tweede  wedstrijd  op dit account toegevoegd. De redenen hiervoor zijn:

⋅ Ik wilde jullie leren hoe je covers kunt maken op maat en niet per cover (of een andere graphic) een andere maat hebt;
⋅   Ik wilde jullie leren hoe je covers kunt resizen in programma's, websites en apps zodat jullie het later ook kunnen toepassen als je   covers (of iets anders) maakt maakt;
⋅ Ik wilde jullie leren wat de   maat van de covers op Wattpad is, want op die manier heb je niet dat Watttpad je covers bijsnijd of je cover misvormd raakt als cover van  een boek/ verhaal;

Om de tweede reden help ik je eerst op allerlei andere manieren om je cover op de goede maat  te  krijgen, als dit allemaal écht niet lukt heb ik nog altijd iets anders achter de hand. :)
Je kunt natuurlijk ook een document maken waar je  de cover maakt door het document meteen in de goede maat te maken en dan  de afbeeldingen erbij te voegen, willen jullie daar ook tutorials van? Of andere dingen voor tutorials? :)
De maten van banners en profielfoto's weet ik ook, mocht iemand daar interesse in hebben!

Kortom: ik heb deze regel niet voor mezelf ingevoert, maar voor jullie! :)

Kortom: ik heb deze regel niet voor mezelf ingevoert, maar voor jullie! :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

HET WITTE PLAATJE

Ik merk dat sommige mensen moeite hebben met de pixel maat instellen. Probeer eerst mijn tutorial boek te lezen en kom dan pas bij mij om het volgende te vragen.

---

(Mededeling gekopieerd, tekst is wat aangepast, uit het hoofdstuk "Inleveren opdracht vijf" in de wedstrijd van maart 2017)

Meerdere deelnemers hebben moeite met de cover in de goede maat krijgen, ondanks dat ik meerdere opties heb gegeven lukt het niet. Dat is niet  erg, de overige oplossing is dat ik je cover in de goede maat maak, maar  daar leren jullie niets van en juist daarom heb ik dat ingesteld, zoals  je kan lezen hierboven (als je dat niet hebt gelezen raad ik je aan dat zeker even te doen!).

De andere optie is om mijn witte plaatje in de goede maat te krijgen (bericht dit account via privé met de reden en ik stuur je de link) en dan je cover te resizen naar de goede maat.

Probeer het eerst zelf!

---

Ik maak de covers niet op maat voor jullie, tenzij jullie een afspraak met mij hebben.
Probeer eerst alles uit wat hierboven staat alsjeblieft.

Als je hulp nodig hebt met het leren van resizen en mijn tutorial boek biedt niet genoeg hulp, moet je niet vergeten dat ik altijd voor je klaar sta! :)

Als er verder nog vragen zijn, je problemen hebt of wat dan ook: ik help je graag! :)

Met vriendelijke groet,

Cover Wedstrijden NL

[GESLOTEN] Mei 2017 ⥄ CoverwedstrijdWhere stories live. Discover now