2.deo

541 34 14
                                    

Vece je sporo odmicalo.Ja sam se trudila da se sto vise svidim Liamu,Harry da se meni dopadne a Katy da se sprijatelji sa Niallom.Njih dvoje su mi tako slatki i jedna u nizu stvari koje su im zajednicke jeste to da oboje obozavaju hranu.Vec sam se umorila od plesanja pa sam otisla do sanka da sednem i popijem nesto.Viski sa ledom,dobitna kombinacija.

’’Odlucila si da se napijes i da tako resis svoje probleme’’Lissa.Ta devojka se uvek ponasa kao da mi je mama.Ne zelim na ovaj nacin da resim probleme,nego samo zelim nesto da popijem.Moji problemi su i ovako ne resivi.Jos mi samo ovaj Harry fali,lose mi je i bez njega..

’’Ne pitaj.Pogodi ko me muva?’’Lissa je podigla obrvu i skroz bila u fazonu *ma nemoj mi reci*.Usta su joj se razvukla u osmeh.Mogu misliti sta ce mi sada reci.Katy nam se pridruzila,sela je pored mene.Najbollje drugarice su ponovo na okupu.

’’Ja..pa ne znam’’Tuzno je izgovorila Lissa.Upotrebi mozak, ma dobro nema veze.

’’O cemu se radi’’Katy,zbunjena kao i inace.Popila sam jos malo viskija,moram stati ne zelim da se posle teturajuci vracam kuci.

’’Muva me cuveni Harry Styles’’Odlucno sam rekla.Katy je pocela da umire od smeha.Sta joj je?

’’Ahahaaha ja ne mogu...to onaj sa kovrdzama?’’Po njoj se videlo da ne moze da dodje do daha.

’’Ej mozda to i nije tako lose.Zelis da cuju svi za tebe?Sta ako te novinari vide kako zasmejavas Harrya,a u slobodno vreme pricas sa Liamom?’’Od Lisse to nisam ocekivala..Nisam ni znala da tako moze biti zlobna.Ljudi me ponekad iznenadjuju.

’’Ucenik postaje ucitelj.To Lissa’’Sva ponosna je izgovorila Katy.

’’Niste valjda ozbiljne?’’Pogledale su me kao da sam rekla da cu da ubijem nekoga.Znaci ozbiljne su.Odlicno.Gotova sam sada kada se njih dve udruze nema mi spasa.

’’Vi niste normalne’’Pocele su jos jace da se smeju.Sta im je?Neko me je zagrlio.

’’Kako se provodis’’Harry.Bas smara dodje mi da mu opalim samar.On bas ne odustaje.Katy i Lissa nisu skidale pogleda sa nas.E pa sada mi samo Liam fali i da skroz odlepim.

’’Harry,duso idi sto dalje od mene jer me u ovom trenutku toliko iritiras da sama sebe smirujem da ti ne opalim samar’’Sarkasticno sam izgovorila.Da pogledi mogu da ubijaju mislim da bi od Lissinog bila mrtva na mestu.Svidelo im se to pravljenje planova pa su pocele da preteruju.Posle cu se obracunati sa njima sada moram da se resim dosadnog Harrya.Okrenula sam se i skontala da je otisao.Dobro je jedan problem manje.

***

’’Bas si luda sto si ga onako oterala’’Katy je viknula na mene.Nisam imala snage da joj odgovorim.Sedele smo u mojoj dnevnoj sobi i skidale sminku.Pogledala sam na sat.Pet ujutru.I mi se tako da kazem rano raspravljamo?Od umora ne mogu da gledam a ne da se sada svadjam sa njima zasto sam se izderala na tog Harolda.Morala sam drugacije ne bi otisao,a za moj plan mi je sasvim dovoljan i Liam.On se predobro ljubi.Hah da zaboravila sam to da spomenem.Poljubili smo se pred celom diskotekom.Prijalo mi je.

’’Gospodjica se poljubila sa Liamom.Hocu Nialla’’Napravila je tuznu facu.Katy ne oslovljavam ja nju bezveze sa ludaca najdraza.Ma to sada nije ni bitno,uglavnom svidja joj se Niall,a meni izgleda da se i ona njemu svidja.Kako ju je samo gledao,celo vece su se smejali,pricali...Lep su par.Izgleda da je i ona upecala jednog poznatog momka.Moj plan za sada tece odlicno danas se nalazim u nekom restoranu sa Liamom pa cemo pricati o nasim muzickim karijerama.Naime,sam mi je predlozio da snimi neku pesmu sa njima u duetu.Hihih naravno da sam pristala,takva prilika se ne odbija.

Liam P.O.V.

Sedeli smo u trpezariji dok je Niall spremao dorucak.Nedostaje mi Zayn nekako ova kuca je prazna bez njega otkako je otisao da zivi sa devojkom.Harry je sedeo pored mene i nesto pevusio dok se Louis igrao sa tanjirom.Kao da je malo dete.

Jennifer-ZAVRŠENAWhere stories live. Discover now