21

186 11 0
                                    

"het spijt ons Bae, het was ook zo'n hysterisch jaar voor ons. Ik weet dat het niet goed te praten valt dat we je vergaten maar, het was echt niet onze bedoeling." begint Ashton zijn excuus aan te bieden.

Calum knikt: "ja, het spijt mij ook maar, ik moest je wel vergeten. Er was ook een kans dat ik je nooit meer zou zien en ik moest over je heen zien te komen."

ik laat een sarcastisch lachje horen "tuurlijk Cal al de eerste dag deed je alsof ik niet bestond". Calum krabt onhandig aan zijn nek en mompelt een "sorry".

"ja, nou...mij  spijt het me dat ik niet vaker met je sprak en je niks over ons kon vertellen. ik kon wel merken dat je ermee zat en dat maakte dingen onhandig enz en-" niall scheewt door luke heen "LUKE STOP MET RATELEN"

"oh oke"" piept Luke.

Nu kijkt iedereen Michael aan. "wat ik heb nergens spijt van. dingen gebeuren of ze gebeuren niet simpel".

eerst krijgt hij boze blikken maar al gauw beseffen ze dat het Michael is en dat zegt vaak al genoeg.

"sorry, dat ik je  niet kon zeggen dat ik bekend was ondanks dat we in hetzelfde huis wonen. ik wilde situaties niet ongemakkelijk maken enz." zegt Ed met zijn hoofd omlaag.

ik geef hem een knuffel. "het is goed edje". Ed kijkt me boos aan "hey wat je vroeg erom met pinguïn opmerking."

"het spijt me dat ik je eten op...nee dat spijt me niet. oh wacht het spijt me dat ik niet vertelde dat ik niall was...nee dat was juist leuk en grappig. het spijt-"nu kapt Luke Niall af.

"LITLLE IRISH FELLA STOP MET RATELEN" scheeuwt Luke. Niall kijkt heel onschuldig en ik hou me  in een aw te zeggen. "ja dat aw effect heeft Niall op mensen" zegt Ashton en knipoogt dan even naar Niall. wat een flirt. Dan besef ik dat ik aw zei en kleuren mijn wangen rood.

deze keer krijgt Niall de waarschuwende blik die ik naar ed terug kaats. "Ed laat die blik waakhond".

"zolang ze maar weten dat mijn zusje daten geen optie is" zegt ed streng.

"to late mate" zeggen cal en Mickey te gelijk.

Ed kijkt me met grote ogen aan. Ik haal mijn schouders op. "wat?! hormonen , jongens en goed weer i cant help myself" lach ik en de rest lacht mee.

"hey maar ik ben geen 5sos boy dus technisch gezien" grijnst Niall. "ga je mee ,prinsess?' vraagt hij als hij een arm om me heen slaat en de kamer uit loopt. Luke en Ashton kijken ons jaloers aan terwijl Ed ons met open mond na staart en Michael en Calum op de grond liggen van het lachen.

1-0 voor nialy

#2 no distance On viuen les histories. Descobreix ara