Moarte dureroasa in chinuri!

18 12 0
                                    

Aceasta e o scrisoare ce le-o dedic babelor si mosilor de pe strada mea care mi-au distrus copilaria pentru totdeauna. Va anunt de pe acum ca aceste fapte sunt 100% reale si ca eu nu cenzurez nimic niciodata. Daca doriti, puteti sa nu cititi acest capitol.

"Dragii" mei vecini,

As vrea sa va urez o viata cat mai scurta sau daca e lunga, sa fie insuportabila. De asemenea, va marturisesc ca voi da o petrecere cat mine de mare in onoarea mortii fiecaruia, unde toata lumea se va simti bine, in speranta ca veti ajunge in Iad si ca veti fi torturati pentru eternitate.

Acum, un moment de amintire pentru momentele frumoase pentrecute impreuna.
Gata momentul.
Acum o mica recapitulare pentru a vedea ce greseli ENORME ati facut.

Baba Müller -
Nu m-ai lasat sa trec pe langa blocul tau din doua motive :
-ori erau multi copii mici;
-ori iti dormea matul pe marginea strazii care nici macar nu e matul tau.
Mi-ati zis ca iau pastile pentru nebuni.
ALEA LE IEI TU CU NEPUTU-TU ALA HANDICAPAT, BABA PIZDII PULII MELE!!!

Bobocila -
Nu m-ai lasat sa stau pe banca din fata blocului tau pentru ca "faceam galagie si mizerie". In primul rand, taceam din gura, in al doilea rand, nu faceam mizerie.
Nu m-ai lasat nici sa ma ascund in scara si din cauza ta am pierdut la bodoaga.

Roscata Buzdugan -
T

e-ai gandit vroedata de ce i-am luat pielea pana la carne lu' fiu-tu? Nu! Clar ca nu! Daca ai fi stiut, pe el l-ai fi batut si nu ai fi venit la mine sa ma certi! Daca tu chiar vrei sa stii, e un handicapat cu acte in regula, tinand cont ca si-a spart capul de vreo doua ori cand era mic, ca nu stie sa vorbeasca romaneste si ca e atat de enervant incat nici TU nu il mai suporti. Uite... SUGI PULA!

Grasa blonda -
Scumpa mea, tu stii care e diferenta dintre parbrizul unei masini si portbagajul acesteia? Nu, vezi ca nu stii? Eu am dat cu piatra dupa exact acelasi copil ca inainte. Da, recunosc ca ti-am lovit masina, dar in portbagaj si nu ti-am spart tot parbrizul (dupa spusele ei). Am si pentru tine un mesaj : PROASTA PULII MELE!

Gemenii cu masini de aur -
Habar n-am de ce existati pe aceasta planeta, in acesta galaxie, in acest Univers! Adica serios acuma, nu ne lasa nici sa stam langa masinile lor pentru ca cica le zgariem masinile care au costat mai mult decat noi. Daca chiar vreti sa stiti, una dintre masini avea culoarea cacatului si niciodata nu am vazut-o sa se miste de acolo.

Nenea politai -
Ba, pizda bleaga si bohorata ce esti! Nici eu, nici frate-miu, nici Bogdi, nici Robert si nici Robert nu eram de vina ca niste pulalai au venit si te-au injurat! Inainte de a iesi in pula goala sa ne certi si "sa suni la politie", mai bine nu ai mai da pe gat 7 sticle de whisky, politaiu' pulii. Avem noroc ca o iesit la pensie, ca daca inca l-am avea ca politai pe asta care pute tot a alcool, nu am mai avea nevoie de infractori.

Astia mu sunt toti vecinii mei handicapati, dar astia sunt cei care imi doresc sa fie tarati in Iad si biciuiti, stand intr-un cazan cu smoala. :)

Scuze ca nu am mai postat, dar stiti voi... Nu, nu evaluarile! Ci lenea. :))

Anime Fan clubUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum