13)Speciál

2.3K 210 18
                                    

Tak co,těšili jste se? strašně.  :-D

Stejně jako ostatní jsem zadržoval výbuch smíchu."Tak co mi na to řekneš?" Zeptal se ho ještě opovrhlivě Roderick.

Muž ihned i s těma holkama zmizel pryč."Konečně." Oddechl si a kývl se smíchem na ostatní. Ti se jako na povel začali smát taky.

Když se všichni dosmáli,kývl jsem hlavou na Alexe a když přišel ke ,oznámil jsem mu,že nás pozval můj přítel a zároveň boss jedné z nejmocnějších mafií na světě.

Nejdřív nesouhlasil,ale když jsem mu řekl že je přátelský,nakonec na to kývnul. Ještě jsem doplnil,že je to v jiném městě kousek odsud.

To,že máme jet za bossem nějaké velmi mocné mafie se mi ani trochu nelíbilo,protože kdybych se jakkoli ztrapnil,byl bych pro smích.

Snažil jsem se celou dobu uklidnit,a když nám řidič oznámil že jsme na místě,hned jsem vystoupil a rozešel se k budově.

Když už jsem byl na schodech,Roderick se začal smát."Co je?" Zeptal jsem se zemračeně."Ale nic,jen že ta budova je vedle." Zrudl jsem až po kořínky vlasů a následoval ho dovnitř.

Když jsme byli úplně v posledním patře,zaklepal jsem na jediné dveře,které stály před výtahem.

Ozvalo se obvyklé dále a s vystrašeným Alexem v patách vešel. Byly tu dvě pohovky a jedno křeslo,na kterém seděl jeden z nejidiotštějších lidí na světě. Ruprt.

Díval se na něco na mobilu a u jeho nohou seděl modrovlasý Neko se sklopenou hlavou,takže jsem mu neviděl do obličeje.

Na jedné z pohovek jsem viděl jeho. Christiána. Byl to jeden z největších mafiánů a nejstarších upírů na světe. Vedle něj seděl brunet,se kterým se s úsměvem bavil.

Pozdravil jsem je a sedl si vedle nich. Oba dva na otočili zrak a pozdrav mi oplatili.

Roderick vypadal,že obézního muže moc nemusí. Mě se vlastně taky moc nelíbil. Vypadal oplzle. Upřímě mi bylo toho Neka líto.

"Co to máš za kamaráda Christiáne?"  Zeptal se nakonec toho černovlasého."Myslíš štěňátko?" Brunet do něj drcl loktem a 'Christián' se zasmál."Promiň.Tohle je Kuro." Mírně jsem se smál,když řekl štěňátko.

Neubránil jsem se tichému zasmání."Tady ten blonďáček vedle je Alex." Ukázal jsem na něj a pak se zamračil na Ruprta."A co tu,dělá on?"

Christián se poškrábal na zátylku." ho nepozval,prý nám chtěl něco ukázat." Ruprt se zvedl a chudáka kluka který byl vedle něj postavil na nohy."Tohle je vzácný Neko. Je jméno je Nikko. Chtěl jsem vám ho jen ukázat."

"Tak jsi ho ukázal,můžeš jít." Jestli si myslí,že na nás udělá dojem, smůlu. Ruprt se uraženě zvedl a odešel i s Nikkem.

Roderick si s Christiánem začal povídat a já se seznámil se 'štěňátkem'. Dalo se s ním dobře povídat a po chvíli jsem zapomněl na to,že tu nejsme sami.

Po asi třech hodinách se Roderick rozloučil s tím,že už musíme jít. Rozloučil jsem se taky a vydal se za Roderickem zpátky k autu,které na nás čekalo venku celou dobu.

Byl jsem za dnešek rád,protože jsem se dobře bavil,a v autě jsem se musel celou dobu usmívat.

Doufám,že jste si speciál užili. ;-)

KikA

Kluk z gangu  /Pozastaveno/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant