Egoist -10-

17K 618 96
                                    

 

3K VAY BE ‘HİKÂYEMİZİN’ –BEN ŞEYLERİNDEN PEK HAZ ETMEM- BU KADAR İLGİ GÖRMESİ ÇOK GÜZEL. GÜN GEÇTİKÇE SAYININ ARTMASI BENİ GARİP GARİP DANSLAR YAPMYA TEŞFİK EDİYOR :DD  OY VE YORUMLAR DİYORUM HANİ ANLADINIZ SİZ.

İYİ OKUMALAR BBQLER :*

“Yankı sözlerine dikkat et yoksa kafanı kopartmak zorunda kalacağım” evet Yankı aferin.

“Pardon abi. Bir daha olmaz” dedi ve Kızıl Elma’yı okşamaya başladı. Buğra kafama bir öpücük kondururken fısıldadı.

“Aferin kızım böyle konuşmasına izin verme bu arada unutturma evde sana bir sürprizim var”  dedi ve Miray’ın yanına gitti. Etrafa bakındığımda herkes aylak aylak pizzalarını yiyordu. Bu arada harbiden şu sürpriz de neyin nesiydi. Sanki kendini göstererek yeterince büyük bir sürpriz yapmamış gibi bir de bu? Vay be beni cidden seviyor.

“Tırstın mı Yankı Bey” dedim sevimli bir şekilde. O ise tek kaşını kaldırıp bana baktı. Bu harekete çok özeniyorum ya. Ben niye yapamıyorum? Neyse ben de mükemmel biriyim bu da yeter yani.

“Kızım ayakta kalmak için kendinden üstün kişilerin seni sevmesi gerekiyor. Buğra da beni seviyor ve ben bunu bozmak istemiyorum.” Dediğinde şaşkınlıktan azım açık kalmıştı.

“Ne yani sırf ün için mi onunla takılıyorsun?” ne aptal bir çocuk bunu bir de bana söylüyor.

“Tabi ki de hayır Buse Tanrım bu kadar mı aptalsın. Beyinin var mı yok mu ona bile emin değilim. Abini seviyorum onun istediği her şeyi yapabilirim. Bir şey dışında ama onu vakti geldiğinde öğrenirsin.” Bir dakika ya o ‘bir şey’ de neyin nesi? Ben şimdi meraktan çatlarım ama. İç sesim sesli bir tokat savurdu.

Sana ne oluyor ya bana istediğin zaman tokat atamazsın

Hadi ya sen öyle san dedi ve bir tokat daha attı.

Hey bu acıttı. Bak bana karışma

Neyse ben acıktım gidiyorum.

Hey nereye dur la hey. Şuna bak ya gitti valla.

“Ne yapalım benim canım sıkıldı ya” dedim iç sesim bana bir tokat daha attı. Ya sen hani gitmiştin.

Ne yapıyorsun seni küçük sürtük hani gitmiştin sen.

Geri zekâlı arkadaşım benim. Bir erkeğe hiç ‘ne yapalım’ diye sorulur mu? Erkek onlar.

Ooo siz küçük Buse hanıma da bakın neler biliyor

Kapa çeneni Buse. Salaksın sen. Ben bundan sonra Burçak’ın iç sesi olacağım ya böyle beyinsizlere iç ses olamam ben hadi Bay

Seni öldürürüm bak, sen kime salak diyorsun, sen kime beyinsiz diyorsun? Defol git en azından Burçak’ın iç sesi daha akıllı bir şeydir.

“Hey Buse daldın gittin.” Birden bire kendime geldim.

“Şey diyorum Kızıl Elma’yı yürüyüşe çıkarabiliriz. Yağmur dindi,  genelde yağmur dindikten sonra dışarısı insanları rahatlatır” ayağa kalktım ve üstümü sirkelerdim. O da kalkıp yandaki masadan Kızıl Elma’nın tasmasını aldı. Pizzanın son dilimini de azıma attım –ne var israf yani ayılığımdan değil- ve kapıya doğru yürüdüm. Buğra ‘nereye gidiyorsunuz’ tarzında sorular yöneltti. Ona uygun cevaplar verip ceketi alıp dışarı çıktım ve Yankı da peşimden geldi. Kızıl Elma’ya tasmasını takıp tasmayı bana uzattı. Elinden alırken elim 1-2 saniye elime değdi. Buz gibi ellerim sıcacık elinde elektrik etkisi yaratınca aniden geri çektim.

Egoist ♕Where stories live. Discover now