Κεφάλαιο 15●

1.3K 146 3
                                    

~το κεφάλαιο αυτό περιέχει ισχυρή γλώσσα με βρισιές +18 . Εάν δεν νιώθετε άνετα να το διαβάσετε μην το διαβάσετε . Καλή ανάγνωση σε όσους το διαβάσουν ~

Taehyung's Pov

Γαμώτο !
Θα τον λιώσω τον μαλάκα . Θα τον κάνω να μετανιώνει την ώρα και την στιγμή που μπόρεσε να βρει το θάρρος να πάρει τηλέφωνο.
Έχουμε γυρίσει εδώ και δύο εβδομάδες από τις διακοπές μας και εχτές μου τηλεφώνησαν από το γραφείο πως ο πρώην ιδιοκτήτης του Jungkook τον θέλει πίσω στην δουλειά .
Ο Jungkook είχε υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων και όπως φαίνεται δεν κράτησε το συμβόλαιο επειδή εμφανίστηκα εγώ .
Εχτές το βράδυ πήρε τηλέφωνο αυτός στο κινητό του Jungkook. Το σήκωσα κρυφά και δεν μίλησα. Μόνο εκείνος μιλούσε . Πραγματικά αυτά που έλεγε ήθελα να πάω να του κολλήσω ένα πιστόλι στον κρόταφο.
Αυτά που έλεγε ο άγνωστος στο τηλέφωνο....
《 Jungkook...τι κάνεις ;
Μου έχεις λείψει . Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά ...και όχι απλώς να μιλήσουμε . Θα ήθελα να μου χαρίσεις αυτόν τον υπέροχο χορό που είχες δείξει την προηγούμενη φορά . Ξέρεις ...Μου έχεις λείψει . Ειδικά αυτό το υπέροχο κορμί σου . Θα ήθελα να κάνω όμορφα πάνω του και πίστεψε θα σε κάνω να νιώσεις ωραία ....Θα σε κάνω να τελειώσεις όπως δεν σε έκανε κανείς ...Θα με παρακαλάς να συνεχίσω να μπαίνω μέσα σου άγρια και βασανιστικά ...Θα γαμ@ω αλύπητα το όμορφο σου στοματάκι . Αρκεί να μου το ζητήσεις . Να πέσεις στα γόνατα και να με παρακαλέσεις και εγώ θα σε κάνω να νιώσεις ευχάριστα.》
Δεν μίλησα . Τι άλλο έμενε να πω ; Του το έκλεισα και έβαλα ένα ποτήρι ουίσκι για να πιω. Το καθίκι ....θα τον βρω και όταν το κάνω θα με παρακαλάει να σταματήσω. Δεν πρόκειται να τον αφήσω έτσι. Ξέρω καλά ποιος είναι . Τον είχα συναντήσει μαζί με τον Jungkook στο εμπορικό κέντρο . Έχω καλέσει ήδη τους άνδρες μου και εύχομαι να τα τακτοποιήσουν όλα .
Ο Jungkook δεν έχει μάθει για το τηλεφώνημα και καλό θα ήταν να μην μάθει, δεν μπορώ να του πω κάτι το οποίο σε λίγο καιρό δεν θα αποτελεί πρόβλημα για εμάς . Ο μαλάκας . Θα τον λιώσω έτσι και τολμήσει να απλώσει τα χέρια του σε ότι είναι δικό μου.
Πήρα στην εταιρία τηλέφωνο και τους είπα πως δεν θα πάω από εκεί . Για μια εβδομάδα θα είμαι στο σπίτι . Εξάλλου οι μετοχές πάνε από το καλό στο καλύτερο οπότε δεν έχω κάτι να φοβάμαι .
Πάνω που όλα ήταν ήρεμα στην σχέση μου με τον Jungkook βρέθηκε αυτός και τα κατέστρεψε όλα .
Θα το μετανιώσει.
Έχω καλέσει τους άνδρες μου και έχω στείλει μήνυμα σε κάτι "καλά" "παιδιά" που έχουν γνωριμίες μέσα σε αυτό το κλαμπ και θα με βοηθήσουν αφού τους πληρώσω το κατάλληλο ποσό.
Σηκώθηκα πάνω από την πολυθρόνα και πήγα προς το δωμάτιο . Άνοιξα την πόρτα και τον είδα να κοιμάται με γαλήνια στο κρεβάτι με μια από τις μπλούζες μου . Πριν καιρό ποιος να το έλεγε πως εγώ θα ερωτευόμουν . Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε αυτή η μέρα που προσπαθούσα με όλο μου το ''είναι'' να τον προστατέψω . Ότι κάποια μέρα θα έβρισκα κάποιον που θα ήθελα να του προσφέρω τον κόσμο όλο και εκείνος απλώς θα μου χάριζε ένα απλό χαμόγελο για να με ευχαριστήσει και θα μου ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό. Τον κοίταζα έτσι όπως κοιμόταν . Τα μαλλιά του ήταν ακόμα βρεγμένα από το ντους που είχε κάνει πιο πριν . Είχε ανοίξει λίγο το στόμα του για να παίρνει αέρα στον ύπνο του και ροχάλιζε ελαφρά . Δεν μπορεί να γίνει πιο γλυκός . Σε λίγο θα έπρεπε να ετοιμαστώ να πάω μαζί με τα παιδιά στο κλάμπ να κανονίσω τα πράγματα ......

********************

Στρουμφ μου !! Τι κάνετε ? Ξέρω πως ανέβασα τώρα αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι η περίοδος των εξετάσεων οπότε θα ανεβάζω σπάνια αυτόν τον μήνα και θα αρχίσω πάλι να γράφω από τις αρχές του άλλου . Επίσης τα αγόρια μας κέρδισαν στα Billboard Awards : Top Social Artist . Είμαι πολύ περήφανη που τα αγόρια αυτά κατάφεραν να κερδίσουν ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους καλλιτέχνες και που έκαναν γνωριμίες με την Halsey, The Chainsmokers, Camila Cabello , Desiigner, Miley Cyrus .... Τα κατάφεραν . Υπήρχε κάποια στιγμή που έκαναν το ντεμπούτο τους και ο κόσμος έλεγε πως δεν πρόκειται να τα καταφέρουν . Ορίστε...κόσμε τι έχεις να πεις για αυτό ? Τα μωρά μας κέρδισαν και ελπίζω του χρόνου να είναι πάλι εκεί αλλά την επόμενη φορά με περισσότερα βραβεία ....

κόσμε τι έχεις να πεις για αυτό ? Τα μωρά μας κέρδισαν και ελπίζω του χρόνου να είναι πάλι εκεί αλλά την επόμενη φορά με περισσότερα βραβεία

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

     Υ

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Υ.Ρ Γειά σου 😏 (σκέφτομαι πονηρά πράγματα αλλά δεν πειράζει ) ❤

Ρ Γειά σου 😏 (σκέφτομαι πονηρά πράγματα αλλά δεν πειράζει )  ❤

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Daddy's Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα