Yazardan Not 2

322 10 6
                                    

Hikayemi okuyan ve yeni bölüm bekleyen herkesten özür dilerim, daha önce de belirttiğim gibi, kurgu konusunda sorun yaşıyorum. Bu nedenle kafamda yer eden başka bir hikayeye başladım. Bu hikayeme gösterdiğiniz ilgiyi umarım ona da gösterirsiniz.

Eğer siz de benim gibi not okumayı sevmiyorsanız devamı benim kendime eleştirilerim, hikayeye devam edememe nedenlerim ve yeni hikayemde yazımla ilgili neler değiştireceğim ile ilgili, okumak istemeyebilirsiniz diyerek sizi uyarıyorum.

Bu hikayeyi yazmaya başlayalı aslınd aaylar oluyor, ilk başlarda bir oturuşta 3-4 bölüm yazdım, sonra bunları başka bir sitede yayınladım. Gelen tepkiler olumluydu, bir iki bölüm daha devam ettikten sonra, hikayenin sadece başını ve sonunu kurguladığımı farkettim, ortasını bir türlü yazamıyordum. Tarihi aşk romanı kültürüm geniştir. Ama bu olumsuz bir etki yaptı ve yazdıklarım önceki okuduğum romanlardaki olayların çakması durumuna geldi, bunun üzerine kendi fikrim olmayan, çalıntı olaylarla hikayenin ortasını yazmak istemedim, siz sevgili okuyuculara danıştım, ama hiçkimse bana öneri kurguda veya tavsiye olaylar konusunda yardımcı olmadı. Ben de sizi daha fazla oyalamamak için yarıda kesiyorum ve sizden özür diliyorum. Belki yazın daha boş bir zamanda devam edebilirim. Neyse...

Yeni hikayeme gelecek olursak. Bu hikayeyle ilgili gerçekten çok fikrim var. Yarıda kesilmeyecek diye umuyorum. Öncelikle her hafta kısa da olsa bir bölüm yazmaya çalışacağım. Önceki hikayemde anlatıma çok önem vermiştim, bu hikayede daha az titiz ama daha bol olaylı yazmayı planlıyorum. 

Sizi daha fazla sıkmadan notumu burda sonlandırıyorum. Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kırmızının Her Tonu (Yarım kalmıştır.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin