Zamanı Kıran Çocuk

52 5 13
                                    

Insanlar zamanı har vurup harman savuruyor. Sonra daha çok zaman istiyor.Gün içinde daha fazla saat, yıl içinde daha fazla gün, ömürlerinde daha fazla yıl.Çünki fazladan zamanları olsa,birşeyleri değiştirebilceklerine inanıyorlar.Benim aylara,yıllara hatta saatlere ihtiyacım yok.Bana saniyeler yeter...

Benim adım Ekko.Ben bir tanrı veya süper kahraman değilim.Ben Zaun'lu bir bilim insanıyım. Genelde beyaz önlüğümü ve gözlüğümü üstümden cikarmam.Uzun boyluyum ve beyaz, düz, uzun, dik saclarım var.Görünüşüm sizi aldatmasın. Kırķımda veya altmışımda değilim.Ben sadece 19 yaşında zeki bir çocuğum.

Bugün tarihin akışını değiştirecek olan projemi tamamlamak üzereyim.Hayır bu bir abartma değildi, yaptığım şey bir zaman makinesi.Projem bittikten sonra hatalarımı geri alabilme fırsatım olacak.Bu benim için çok önemli bir buluş.


GEÇMİŞ

Kardeşimle beraber gecenin bir vaktinde Zaun'un asit kokan sokaklarında dolaşıyorduk.Kardeşimin adı Rickondu.Kahverengi saçları vardı ve bileğinde "Rick" yazıyordu.Bu onun doğum lekesiydi adınıda burdan almıştı.Her soluduğumuz hava bize zarar veriyordu fakat Zaundan hiçbir çıkış yoktu.Zaunun havasını soluyan bazı insanlar zehirden kötü etkileniyor ve çeşitli mutasyonlara ugruyorlardı.Bu yüzden kendimizi şanslı sayıyorduk.

Bir barın önünden geçerken içerden iri yarı bir adam aniden önümüze fırladı.Adamın teni zehirden yeşile dönmüştü.Mutasyoma uğradığı çok açıktı.Adeta dilimiz tutulmuştu. Rickona sert bir vuruş yaptı.Hemen yanına koştum.Adam ise hemen arkamdaydı.Sonumun geldiğini düşünmüştüm.Arkama baktığımda hiçbirşey görememiştim. Rickonun durumu için endişeliydim.Bi kaç kez nabzını kontrol ettim.Rickon artık yaşamıyordu...

GEÇMİŞ

Makine tamamlanmıştı.Makine bir sırt çantası boyutundaydı ve rengi turkuaz gibiydi.bileğe geçirilen bir ayarlayıcısı vardı.Makineyi sırtıma taktım.Bileğimdeki ayarlayıcıyla kardeşimin öldüğü zamanı seçtim.Şalteri çektiğimde etrafı mavi bir ışık kapladı ve daha önce hiç tanık olmadığım bir güç ustüme çöküyordu.Kemiklerimin çatırdadığını hissediyordum.Ve bir patlama oldu.

O geceye gelmiştim hemen Rickon u aradım.Onu bulduğumda geçmişteki benle beraber yürüyordu.Rickon un dikkatini karanlığa çektim.Bana doğru geldiğinde kafasına onu bayıltıcak şekilde bir darbe vurdum.Geçmişteki ben, Rickonu görüp onu eve bıraktı.Sonrasında kendi zamanıma döndüm.

Hiç beklemediğim bir manzarayla karşılaştım.Ben Rickonu beklerken karşımda Zaundan geriye kalmış moloz yığınları ile karşılaştım.Metal molozlarının üstünde bir silüet belirdi.Her yanı metallerle kaplıydı.Sırtında mekanik bir kol vardı.Her bir kolundan lazer atıyordu.Zauna yıkım için gelen bir dahiydi.Fakat Rickon nerdeydi?

Metal herifin kolundaki metal plaka düşü.Gördüğüm karşısında dilim tutulmuştu Adamın kolunda "Rick" yazıyordu.Sanirım geçmişe müdahale ederek hata yapmıştım.Su durumda geçmişe dönüp Rickonu olümüne izin vermem gerekiyordu.o geceye tekrar donmeliydim ama yolculuklar beni bitirmişti.Mecburen kendime direncimi arttıracak kimyasalı verdim.Neyseki panzehirleri vardı.Aynı zamanda yan etkileride vardı tabi.Kimyasalı enjekte eder etmez tenimin rengi değişti.kaslarım aniden büyümeye başladı zaman ayarlayıcı bilegime çok küçük geliyordu.Herşeye rağmen o geceye ďöndüm.

O adamın çıktığı bara girdim.Adam ortalarda yoktu.Rickon ve geçmişteki ben ise barın önünden geciyorduk.İş başa düsmüştü.Bardan çıktım ve Rickonu oracıkta öldürdüm.Sonra ise zamanıma dönüp kendime panzehir verdim.Rickon ölmüştü ve bu insanlık için daha hayırlıydı.Rickon un duvardaki tablasunu okşadım.Duvarda asılı mavi kılıcımı aldım, zamanı ayarladım ve Şalteri çektim cünki zamanla bir randevum vardı...

Benim adım Ekko;Zamanı Kıran Cocuk...
SON

Ramazan OZTURK

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: May 19, 2017 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

 Zamanı Kıran ÇocukTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang