Capitolul 5

23 1 2
                                    

-Ce faci..spune furios si ma trage de mana in piscina.

Cad in apa doar ca aveam o singura problema nu puteam inota.

Ma zbateam ,dar fara rost nu puteam iesi din apa.El radea,credea ca ma prefac dar pentru ce nare nici un rost.Am inceput a striga iesind la suprafata apoi inapoi scufundandu-ma.


M-am trezit eram in camera mea,nu stiu ce sa intamplat si cine ma salvat.Se aud niste pasi care se indreptau spre camera din ce in ce mai aproape.Pe usa intra Bea in mana avea ceasca de ceai.Era speriata dar dindata ia aparut un zambetpe fata cat de mic dar ma potolea putin.

Se apropie de mine simi intinde ceasca cu ceai spunand

-Te-ai trezit ,ce saintamplat cu o ora in urma.

-Tin minte doar cum m-am certat cu idiotul cela nici nustiu cum il cheama apoi ma tras in apa.Tu doar stii ca nu pot inota si mai departe nustiu ce sa intampla
(spun timida )


-Am venit repede la tine atunci tu deacum erai langa piscina.Am observat ca langa tine era un baiat dragutz,si striga ca sa te trezesti,cred ca el te-a salvat asa ca trebuie sa pleci imediat si sa-i multumesti.

-Dar cum nici nustiu cine este.

-Am aflat doar ca este in camera de alaturi ,acum ridicate si misca-te mai repede.

M-am ridicat si am deschis usor usa fara a sti ce fac si m-am indreptat spre camera de alaturi.Am vazut ca ma apropii dar atunci 

m-am trezit din ceea ce fac,stiiam ca trebuia sa plec sa-i multumesc acelui baiat dar pur si simplu nu puteam,nici nu-mi imaginam ce va crede despre mine,sunt asa o fraiera ,nici nu pot inota.M-am intors inapoi spre camera mea dar la usa statea Bea si nu-mi dadea voiesa intru pana ce nu-i multumeam,de nevoie am ascultat-o m-am apropiat de usa miinele imi tremurau exact ca si tot corpul.

Nu intelegeam de ce ma ingrijoreaza faptul de a zice doar un cuvant,cine stie e doar un baiat ca ceilalti.Gata cu gandurile si bat la usa.Se auzeau pasii usurati care se alaturau din ce in ce mai aproape de usa.O mana puternika de baiat a deschis usa ,apoi sa atitit privirea la mine uitandu-se vreo 5 secunde,dar stati putin nici nu am numarat ma uitamsi eu la el ,era o tacere completa.

Dar oricum el  a spart tacerea/

-Buna ce cauti aici,esti fata de la piscina(zambind)

-MMdaa am venit sa-ti......

Atunci nici nu am dat sa continui deoarece el ma intrerupe  zicand.

-Nu trebuie sa mai zici nimic,esti bine atunci la piscina nu aratai deloc in regula.

Am stat putin pe ganduri nici nu stiam ce sa mai spun.a 

-Alooo..

-AAA..da sunt bine acum pot saplec.

-Da daca  numai doresti sa spui ceva atunci poti sa plec.

Nici nu am dat sa-i ascult ultemele cuvinte si am trantit usa iesind in graba.Era atat de dragutz,vocea lui ragusita era minunata iar zambetul era asa de superb asa cum s-ar imagina orice fata sa o vada macar pe o secunda.

M-am oprit de visat toate prostiilecare niciodata nu s-ar intampla,el trebuia sa aiba  alaturi persoana iubita care il asteapta dar eu visez ca o proaasta.Ma duc in camera mea din nou trantind usa dupa mine si ma arunc in pat.Ma uitam in pot doar intr-un punct eram plina de ganduri.

Azi nu am finisat lucru din cauza accidentului dar oricum a fost si fara asta o zi oribila.Deaceea m-am decis sa ma odihnesc si poate voi adormi incet cu incetul.Chiar uitasem si de rutina de seara si adormisem.

Era dimineata soarele rasarea si se observa la fereastra mea imi batea in ochi care ma trezea.M-am sculat din pat mergand spre  baie imi doream sa fac un dus si sa ma schimb de hainele  de ieri.Mi-am luat o topica larga si o pereche de sorti scurti, parul l-am prins intr-o coada de cal mi-am luat gentuta si telefonul si am coborat scarile.

Afara era o atmosfera placuta si calda,toata lumea se inveseleau au trecut doar vreo 2 zile iar eu doream deja acasa.Imi era dor de mami deaceea am sunat-o la 12  atunci cand se odihnea nu am vrut sa o deranjez dar vocea doream sa o aud.

Mami mi-a raspuns am vorbit si zambetul mi-a aparut pe fata apoi convorbirea s-a incheiat si eu am plecat la piscina.Speram sa nu-l intalnesc din nou pe talharul cela acolo.Mergand toate privirile erau catre mine se uitau in revista apoi la mine si tipau,nu intelegeam ce se intampla.

Voi continua in curand sper sa va placa,varog lasati un comentariu plizz .V-am pupat.


Povestea unei AdolescenteWhere stories live. Discover now