Capitolul 2

41 2 0
                                    


Ce te crezi ca faci.
-Da ce nu se vede
- Tu stii caT costa masina asta.spunand el serios.
-Nustiu nici nu ma intereseaza nu stii tu ce mi va face sefu atunci cand va afla ca acum nu sunt la locul dat!spun inervata si plec mai departe.

Tot drumul ma gandeam doar la ceea cemi va spune sefu eram speriata.
Ajung la cafenea la usa ma astepta chiar el era inervat vazand tortul pe fata mea si a strigat la mine fara oprire:
-Tu Ally de azi inainte nu mai lucrezi aici esti concediata (eu plang),imi pare rau dar nici cu o mika cerinta nu te-ai ispravit!ma speria chiar spunea serios.

-Dar...
-Nici un fel de dar nu mai vreau sa aud nimik.
Incep sa plang in hohote, dar in acel moment prietena mea era alaturi de mine apucandu-ma de mana si ma linistea intotdeauna cu cele cuvinte spuse din toata inima.
-Totul va  fi bine voi fi alaturi.zambind putin.
Intr-un moment ii vibreaza telefonul lui Bea si ea raspunde:
-Da.
-Sunt de acord o voi lua neaparat.
-Nustiu cum sa va multumesc.La revedere.Si stinge telefonul.Era cu un zambet pe fata care ma uimea.
Eu nu intelegeam despre ce merge vorba dar eram curioasa si o intreb:
-Ally nu ai idee cat sunt de fericita.
Eu ma uit la ea cu o privire uriasa.
-Ce sa intamplat!intreb eu.
-Un om de afacere ma invitat la un hotel pentru a lucra si tu vei merge cu mine vom pleca pe 3 luni ,miine ne facem bagajele eu te voi ajuta.Cu acesti bani poti plati stapanei  banii pe casa.

-Este o veste buna!si incep a zambi usor apoi ma gandesc putin mami nu va fi deacord si nu o pot lasa singura trebuie sa ma gandesc la aceasta!si zambetul imi dispare de pe fata.

-Ce sa intamplat Ally nu esti bucuroasa.
-Sunt dar intelegi nu cred ca mami ma va lasa.
-Nuti fa griji vom vorbi cu ea.
Imi iau geanta si ma indrept spre casa ,spre drum vad un baiat inalt avea un par negru si perfect ochii lui caprui straluceau ,imbracat intr-un costum negru si o camasa alba.Cand imi intorc privirea observ ca se indreapta spre o masina lunga era chiar frumoasa.Ma intrebam cine este oare el.Mi-am pierdut mintile chiar uitasem ca am ceva de spus mamei.Intru in casa cu o privire rece iar mammi grabindu-se la mine si ma cuprinde in brate soptindu-mi cat de tare ma  iubeste si eu in raspuns .
-Mami:Ce sa intamplat scumpo.
-(sughitand)Mami seful ma concediat.

-Dar de ce?
-Este o poveste lunga.Dar lui Bea ia propus un loc de munca pe 3 luni intr-un hotel si pot merge si eu dar nu vreau sa te las singura.(inghit in sec)
-Nu te îngrijora pentru mine,doar stii cat de mult te iubesc si daca vrei sa faci asta te las,te voi suna in fiecare zi scumpo.Când trebuie sa pleci?Si unde se afla hotelul?

-Au mai rămas doar 2 zile.Acest hotel se afla in depărtare,dar nu-ti fa griji Bea va fi alaturi.
-Îmi va fi dor nu vreu sa-ti dau drumul.
-Si mie (o cuprind) ma duc in camera mea ,fac un dus îmi pun prosopul in cap apoi îmi fac rutina de seara si ma asez in pat amintindu-ni de nesimtitul cela,chiar nu are simț si adorm.

Ma trezeste mami ,ma uit la ora era 12 asa mult am dormit.Mai aveam o zi si doream sa o petrec alaturi de mami.Îmi fac rutina de dimineata,adică de amiaza si ma cobor in bucătărie .Acolo ma astepta o masa aranjată cu diferite bucate gustoase.
Mami:Neata somnuroaso.(chicoteste)
-Neata.
Ma asez la masa.
Eram chiar flamandă ma apuc eu de mâncat cine stie cat timp nu voi mai mânca asa bunataturi.

Îmi vibrează telefonul il scot repede din buzunar si era Bea:
Conversația
-Ally  ce faci acum.
-Da nimic am terminat de mâncat tu?
-Sunt jos la usa coboară îmbrăcate ne vom duce la cumpărături.
-Bine.
Îmi iau o bluză si niste blugi negri nu pun mult machiaj pe fata si ma cobor jos unde ma astepta Bea.Mia sărit in brate si ma îmbrățișat ,chiar nici nu stiam ce o apuca in momentul cela era chiar fericită.Am fost la cumpărături dupa aceea am plecat fiecare pe acasa ,mami ma ajutat sami fac bagajele.Era ora 10 seara îmi fac rutina de seara si ma culc ,miine ma astepta o zi grea.

A venit si dimineata m-am pregătit pentru plecare îmi iaU rămas bun de la mami stiiam ca e pentru 3 luni dar îmi părea ca e mai mult.Jos ma astepta Bea si langa ea un taxi care ne-a dus pana la aeroport.

Eu ma opresc din mers.Ceva mi sa agățat de geanta si am încercat sa-l scot dar prietena mea fiind inainte nu putea sa ma ajute.Nustiu cum sa întîmplat dar m-am împiedicat nici nu am avut de cum sa cad doua brate m-au prins strans de talie si nu mi-a dat sa cad

Cred ca va este interesat cine a prins-o veti vedea in capitolul următor cred ca va placut începutul.Va pup.😙😙











Povestea unei AdolescenteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum