11. Fallin for you

959 70 7
                                    

***

,,Ahoj Dove," pozdravila som ju. V momente sa otočila a usmiala sa na mňa. Očká jej žiarili a ja som tušila prečo...

,,Ahoj!" zvolala a objala ma. Ostala som v šoku. Musím sa Billymu poďakovať. Ja celá natešená. Odtiahla sa odo mňa. Vyzerala úžasne. Marhuľové letné šatôčky po kolená? Výborne. Vyzerala oveľa lepšie ako ja. Mala som čierne kraťasy a sivé tielko s červenou potlačou. Také obyčajné....

,,Ideme?" opýtala sa a ja som prikývla. Stretli sme sa na pláži a mali sme to namierené do malého bufetu na druhom konci. Vraj tam mali úžasný jahodový kokteil s tajnou prísadou...

***

,,Wau!" divila sa Dove keď sme boli pri bufete. Pili sme úžasný kokteil a dívali sa na okolie. Bolo tam ihrisko pre deti, požičovňa surfov a pódium (zrejme na koncerty). Na pláži bol jemný piesok. Oceán sa trblietal pri slnečných lúčoch. Na vlnách sa dalo surfovať (nie plávať!!!). 

,,Prečo sme tu neprišli skôr!?" vyčítala som si. Je tu nádherne. Cesta sem trvá len pár minút. Cestou sme sa s Dove skvele zabávali!

,,Laura!" povedal mi niekto zozadu. Po hlase som ho nespoznávala. Otočila som sa. Bol to fešák s hnedými vlasmi a hnedými očami. 

,,David!" zvolala som.

,,Môžeš nás nechať osamote?" opýtal sa Dove. Tá sa na mňa usmiala a odišla. Znova som sa pozrela na Davida....

,,Máš niečo s Rossom?" opýtal sa ma a mne zabehol kokteil.

,,Nie," odpovedala som normálnym hlasom so štipkou smútku. Usmial sa.

,,No, takže by som ťa mohol..."

,,Ahojte!" zvolal niekto tretí, čím vyrušil Davida. Podľa hlasu som spoznala, že je to Ross. Otočila som sa a zbadala ako Davida zabíja pohľadom. Mračí sa na neho a stíska päste.

,,Čo tu robíš?" opýtala som sa ho. Pozrel sa na mňa a z tváre mu zmizol nenávistný pohľad. Znova som mu v očiach zbadala iskričky. Je šanca, že ich vyvolávam ja?

,,Prišiel som ti to dokázať," zapozeral sa na mňa. 

,,O čo tu ide?" opýtal sa netrpezlivo David. 

,,Získavam si Lauru," zavraždil ho pohľadom...znova. Pri tej vete mi poskočilo srdce. Nebyť mojej nedôveri voči nemu, hneď teraz ho objímem.

,,Laura, dáš mi päť minút?" opýtal sa a znova sa na mňa pozrel. Čo má za lubom? Otočil sa a odišiel. Otočila som sa a zistila som, že David už odišiel. Je to srab! 

,,Čo sa deje?" opýtala sa Dove a prichádzala ku mne.

,,Netuším," skrčila som plecia. Obe sme sa pozreli smerom, kde išiel Ross. Išiel k pódiu... Odrazu stál na pódiu nejaký blondiak. Od Rossa bol starší. V ruke držal gitaru. Za ním prišiel ďalší, tentoraz hnedovlasý chalan s gitarou. Neskôr prišiel ďalší chalan. Mal hnedé vlasy. V ruke držal paličky a smeroval k bicie. Nakoniec tam vyšla nejaká dievčina. Mala dlhé blond vlasy, bláznivú sukňu a od Rossa vyzerala staršie, takže s ním nemohla....... Na čo tu sakra myslím?! Išla smerom ku klávesám. Ne pódiu boli tri mikrofóny za sebou. Pri ľavom stál blondiak. Pri pravom stál ten druhý. Pri bubnoch bol chalan, ktorí sa hral s paličkami (myslí to vážne? Asi je to blázon...). A pri klávesách stálo dievča. Otázka: Komu patrí ten stredný mikrofón?

,,Ahojte! My sme R5 a teraz vám zaspievame," povedal blondiak. Volajú sa R5? Zrejme sú v kapele piati, ale na pódiu sú len štyria...Moment! Kde je Ross?

Falling for you (FF - Raura)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant