Chapter 11

80 3 2
                                    

Την επομενη ημερα
Bip Bip Bip χτυπαει το ξυπνιτηρι και εγω σηκωνομαι απο το κρεβατι παω στο μπανιο να βαλω λιγο νερο στο προσωπο μου για να ξυπνησω αλλα τιποτα δεν πιανει. Σκεφτομαι τι εγινε εχτες την νυχτα και ηθελα τοσο πολυ να ηταν ενας εφιαλτης αλλα οχι ηταν πραγματικοτητα και επρεπε αντιμετωπισω το γεγονος πως ο Χριστος ειναι μπλεγμενος στα ναρκωτικα και οτι ο Χαρης ειναι ενα βαπορακι.

Οταν πηγα στο σχολειο δεν ηθελα να αντιμετωπισω τον Χριστο ή τον Χαρη γιατι ηξερα πως θα σπασω την σιωπη μου και θα τους τα ελεγα ολα. Ερχεται καταπανω μου ο Χριστος και με αγκαλιαζει και μου λεει "Ηρθα επιτελους" και εγω του απανταω "Ναι επιτελους", ευτυχως συγκρατηθικα και δεν ειπα τιποτα οπο οσα εγιναν εχθες την νυχτα. Πρωτη ωρα ειχαμε γυμναστικη και οταν βλεπω την Παναγιωτα τρεχω κατα πανω της και της φωναζω στο αυτι της "ΚΑΛΗΜΕΡΑ", και αυτη μου απαντα με ενα πολυ θυμωμενο υφος "Μην το ξανακανεις αυτο. Καλημερα και σε εσενα", "Θελω να σε ρωτησω κατι, υποθετικα παντα!" "Ενταξει,ρωτα οτι θελεις""Εαν εβρισκες πως μια φιλη σου ηταν μπλεγμενη σε ναρκωτικα, και οτι το αγορι που σου αρεσει μπορει να ειναι η αιτια που αρχισε τα ναρκωτικα αυτη η φιλη σου. Τι θα εκανες? Παντα υποθετικα μιλωντας", "Πρωτον αυτα τα πραγματα εδω δεν γινονται, και δευτερον θα παρακολουθουσα αυτη την υποθετικη φιλη μου και το αγορι που μου αρεσει για να δω εαν μπλεκονται και αλλοι. Και αν μπλεκονται και αλλοι θα πηγαινα στην αστυνομια. Εσυ αυτα τα πραγματα πως σου ηρθαν τωρα? Ειναι καποιος μπλεγμενος απο το σχολειο μας με τα ναρκωτικα?", με ρωταει και εγω δεν ηξερα τι να της πω αλλα της ειπα πως ολα αυτα τα ειδα σε μια ταινια μυστηριου εχθες το βραδυ, και ευτυχως με πιστεψε.

Το διαλειμμα ημουν με το Χριστο και μηλουσαμε για διαφορα πραγματα μεχρι που μια στιγμη ερχετε καταπανο μας ο Χαρης με πιανει απαλα απο το μπρατσο και παμε στις τουαλετες και μου λεει "Ει κουκλα το Σαββατο κανω παρτυ και ολο το σχολειο θα ειναι εκει και θα ηθελα πολυ να ησουν και εσυ εκει να ομορφισεις τον χωρο θες να ερθεις?", μολις μου το ειπαι ενιωσα νατι σαν πεταλουδες στο στομαχι μου που ποτε δεν ειχα ξανα νιωσει και εγω του απανταω με πολυ χαρα "Οκαυ θα ερθω,αλλα μπορω να φερω και τον φιλο μου τον Χριστο?", μολις ακουει το ονομα του το βλεμμα του σκοτεινιαζει και μου απανταει "Δεν μπορεις να ερθεις μονη σου? Δεν ειναι αναγκη να φερεις και τον φλωρο φιλο σου", και εγω μολις ακουω πως τον αποκαλει γινομαι τουρμπο και του απανταω "Ακου να δεις Χαρη αν δεν ερθει ο Χριστος μαζι μου δεν θα ερθω ουτε εγω. Εγινα σαφης?", και μου απανταει μετα απο λιγα λεπτα στεναχωρημενα "Ενταξει ας ερθει και ο φλωρος", "Ευχαριστω" του λεω και του δινω ενα πεταχτω φιλι στο μαγουλο και φευγω χωρις να κοιταξω πισω μου, νομιζω πως περαξε ενα χαμογελακι μετα που εφυγα.

Οταν πηγα πισω στο παγκακι ειπα τι ειχε γινει με ρον Χαρη και μου λεει "Οχι δεν θελω να παω" "Θα πας και θα πεις και ενα τραγουδι, αλλα θα εισαι συνεχως μαζι μου δεν θα φυγεις απο διπλα μου, καταλαβες?" "Μαλιστα κυρια", και γελουμε και οι δυο.

*Ντρινγκ Ντρινγκ*
Κτυπαει το κουδουνι εκνευριστικα οπως παντα αλλα ευτυχως σε λιγες μερες τελειωνουν τα βασανα μας και το καλοκαιρακι θα μας περιμενει.
Η Παναγιωτα οπως καθε φορα ερχετε εκει οπου ειμαι εγω και ο Χριστος και νε τραβαει να παμε στην ταξη "Ελα ρε Ραφα θα παμε παλι τελευταιες στην ταξη" μου λεει(το Ραφα ειναι το χαιδευτικο μου)και εγω της πανταω "Οχι Παναγιωτουλα μου παντα πρωτες πρωτες πηγαινουμε στην ταξη" καθως πηγαιναμε στην ταξη. "Σε λιγες ημερες τα βασανα μας θα τελειωσουν , και δεν θα με τραβολογας στις ταξεις οποτε χτυπαει το κουδουνι για αλλαγη περιοδου", της λεω ετσι στο αστειο και γελαμε και οι δυο και μετα απο λιγο με ρωταει "Σε βοηθησα με εκεινο το θεμα της υποτιθεμενης φιλης σου?" "Εεε...και ναι και οχι, αλλα δεν ειναι και κατι σοβαρο αφου ειναι για ταινια που μιλουμε" "Ναι ναι", .ε κοιταει με ενα περιεργο υφος, και εγω για να αλλαξω το θεμα την ρωταω "Θα πας στο παρτυ του Χαρη το Σαββατο?", λαι μου απανταει "Εε..οχι δεν το νομιζω θα κατσω να διαβασω" "Για πιο πραγμα? Εχουμε διαγωνισμα και δεν το ξερω?" "Οχι οχι, απλως θα ξεκινησω απο τωρα για τις εξετασεις" "Οι εξετασεις ειναι σε 3 εβδομαδες, εαν βγεις και λιγο εξω με τους φιλους σου δεν θα πειραξει τα μαθηματικα ή την φυσικη" της λεω και μου απανταει "Δεν ξερω θα δω, αν αποφασισω να ερθω θα σου στειλω μηνυμα οκ?" "Οκ".

Η ημερα τελειωσε, εγω και ο Χριστος κατευθυνομασταν προς το σπιτι του γιατι ειναι πιο κοντα και επειδη θα παμε για ψωνια μαζι. Μου αρεσει να πηγαινω για ψωνια μαζι του γιατι εχω και μια αντρικη γνωμη για τα ρουχα που διαλεγω....

~~~~~~~~~

Hii!!πως ειστε?αφηστε αστερακια και κομμεντ για το τι θελετε να συμβει στα επομενα chapters!😘

-Ρ😘

Ο κολλητός μουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα