Alene tid=Nødvendig

25 1 0
                                    


Niall's POV 

Vi hadde levert ungene til mammaen og pappaen til Maren, de skulle være der denne helgen. Jeg hadde tenkt å overraske Maren med en fin middag ute og jeg skulle fri også. Jeg sendte en melding til gutta og spurte om vi kunne treffes på det faste møte stedet våres som var i studioet til Louis. Jeg skulle fortelle dem at jeg skulle fri til Maren, men jeg trengte litt hjelp selvfølgelig.

Meldingen jeg skrev:

Hi boys! :D

I need some help, can you meet me in about 5 min in our place? 

Love N xx.

Alle sa at de kunne. Lou kunne selvfølgelig siden det var hans studio vi skulle til. Jeg gikk bort til Lou det var bare 3 min å gå, alle bodde ganske nærme hverandre det var egentlig ganske greit siden da tok det ikke så lang tid for folk å komme seg til hverandre.

Alle var hos Lou nå og de så ut som noen spørsmålstegn alle sammen. Hva skjer spurte Harry. Jeg sa det rett ut at jeg skulle fri til Maren. Alle ble glade på mine vegne. Men dere vet jo ikke hvorfor jeg har kalt inn til dette "møtet". Du trenger vår hjelp Niall sa Louis, ja det gjør jeg. 

Sener den kvelden 

Maren var kjempe fin som alltid, men denne gangen hadde hun gjort noe spesielt med håret og tatt på seg den fineste kjolen. Jeg var den heldigste mannen på denne jord. Vi bestilte maten og en flaske med rødvin. Jeg sa at jeg måtte på toalettet, jeg gikk ut på do og der sto guttene klare Louis var jo sprekk ferdig. Det var rett før han gikk ut i resturanten uten å tenke seg om. Alle de andre stod bare å var bekymret for at Louis kunne gå ut når som helst. Jeg sa at jeg ga dem ett tegn og det var at jeg skulle lene hodet mitt til venstre og da kunne de komme ut for å synge When you say nothing at all. Jeg stod der litt til for at det skulle virke overbevisende at jeg fatisk hadde vært på toalettet. Jeg gikk for å sette meg igjen gutta ønsket meg lykke til. Jeg gav dem alle en klem. 

Frieriet!!

Jeg lente hodet mitt til venstre og der kom gutta. og sang When you say nothing at all. Maren så helt forskrekket ut stakkar. Jeg venta til dem var ferdig å synge før jeg gikk ned på kne rett foran Maren. Nå gråt Maren denne gangen var det kanskje ikke så rart. 

Maren's POV

Harry, Liam og Louis kom ut fra toalettet syngende på sangen til meg og Niall. Jeg fatta ingenting før Niall satt seg ned på kne rett foran meg. Jeg var i sjokk og begynte selvfølgelig å gråte. Niall sa de fineste ordene noe som resulterte i at jeg begynte å gråte enda mer. Dette sa han bare på engelsk. 

Maren jeg elsker deg overalt på denne jord. Du er en kjempe flink og sexy mor til våre tre mirakler. Jeg vil tilbringe resten av mitt liv sammen med deg, jeg ser opptil deg, du er min bestevenn og mor til mine barn. Noe som viser hvor mye jeg elsker deg. Jeg elsker hele deg og da mener jeg absolutt hele deg. Samtalene vi har hatt, humoren din, latteren din og spesielt sexen. Maren vil du gifte deg med meg?

Ja klarte jeg å si gjennom alle tårene som rant.

Niall reiste seg opp og kysset meg og jeg gjenskapte kysset og ga han en klem. Før resten av gutta kom å klemte oss og gratulerte oss. Gutta gikk hjem for nå hadde de gjort jobben sin her. Mens jeg og Niall satt å holdt hender mens jeg satt å så på den fine forlovelses ringen jeg hadde fått. Niall satt med ett stort smil rundt munnen. Jeg spurte hva det var for noe. Han reiste seg opp fra stolen sin og kysset meg mykt på leppene igjen. Jeg hadde vist krem over hele meg. Niall visket noe i øret på meg noe som virket veldig fristende nå. 

Dette var ringen jeg fikk av Niall

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dette var ringen jeg fikk av Niall..

Dere får vite hva det var i neste del.

Tusen takk for at dere leser historien min!!! :D

Den gang daWhere stories live. Discover now