KAZA

4 0 0
                                    

Sabah kalktım ve banyoya gittim.  Elimi yüzümü yıkadıktan sonra kapı çaldı gidip kapıyı açtım.
Adam elindeki çiçekleri bana uzattı galiba bu bir şakaydı.
-Şakaysa çok büyük bir dayak yersin ama gerçekse içeri girip sana bir kahve yapabilirim dedim ve adam sırıttı.
- Hayır şaka değil bunları size ateş bey yolladı .dedi ve yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı.
- Beni ciddiye mi almış. Ama fena olmadı yani.dedim ve adama döndüm.
- İstersen sana kahve yapabilirim dedim .
-Hayır ateş bey bekliyor dedi.
Ama keşke ateş getirseydi bu çiçekleri.
- Önemli olan bir bir işmi dedim
-Yani böyle mafya işimi dedim.
Adam güldü.
-Hayır ateş bey okula gitmeden önce elbise almaya gidecek dedi.
Ne elbisemi bildiğimiz kadın elbisesi mi vay alçak vay bana çiçek ona elbise .
-Yani bildiğimiz kadın elbisesimi hani benim gibi kadın dedim. Ya ne saçmalıyorum ya tabi benim gibi kadın yok bide erkek.
-Evet yani sizin gibi kadın ama şimdi gitmem gerek bu çiçeği alın çünkü geç kalırsam ateş bey den azar işiticeğim için geç kalmak istemiyorum. Dedi ve çiçeği bana uzattı ama almadım ve yukarıya çıktım ve dolabımdan dar paça cin  pantolonumu giydim ve üstünede göbeğimi açıkta bırakan ve sıfır kol askılımı giydim ve ayakkabılarımıda giyip saçımıda topuz yapıp aşağı indim ve adama döndüm.
-Bu çiçekleri istemiyorum ve beni ateşe götür dedim ve arabaya bindim.Adam sesini çıkarmadan  beni ateşin evine götürdü. Arabadan inip eve yada saraya yol aldım denilebilir bir yerdi çok güzel bir yerdi yani evdi.
Kapıyı çaldım ve kapıyı bir hizmetli açtı.
-Ateş Nerede ?dedim.
-Yukarıda odasında dedi ve hemen yukarıdaki odaların  olduğu koridora çıktım ve odaları Tek tek gezdim en sonunda ateşin odasını buldum.
Ateş altında pantolon üstünde ise kaslar- öf nediyorum ben ya hiçbirşey yoktu ama çok tatlı tam Playboy'a benziyordu ya.
-Sen ne yaptığını zannediyorsun ben senin o barbie bebeklerinden değilim Tamam'ı değilim. Bana çiçek başka kıza elbise oh ne güzel ateş bey ne  güzel kullanıyorsun beni. Güzelmi benimle oynamak seni eğlendirdim mi ?dedim ve gözlerimden yaşlar düşmeye başladı .
-Bende seni insan zannetmiştim meğerse hayvanın önünde gideniymişsin dedim ve ona tokat atmak için yürüdüm ve elimi kaldırdım ama reflekslerini konuşturdu. Elimi havada yakaladı ve beni peşinde aşağıya doğru sürüklemeye başladı.
-Ateş nereye gidiyoruz ? dedim
Ama konuşmadı. Arabaya bindik ve oda bindi ve beni biryere götürdü burası bir mağazaydı arabadan indik ve beni mağazanın içine soktu. Gidip reonlardan birine girip askılardan bir elbise aldı ve benim yanıma getirdi.
Oha bi elbise çok güzeldi ve en sevdiğim renkteydi elbise kırmızı rengindeydi elbise. Sert dekolteli ve göğüs dekolteliydi elbise ve balık etekli bir elbiseydi.
-Bu elbise dedi ateş
-Okulun Balosunda sana bana eşlik et diyecektim ve eğer kabul etseydin sana bunu giydirecektim .Ama sen salaklık edip herşeyi mahvettin ve artık bu elbiseyi alıp okul Balosunda giy dedi .Kızmamıştı ne kadar çabuk affeti.
-Ve git kendine başka bir partner bul .dedi .He su ne kadar çabuk affeti demi resmen seni silip attı.
-Ya ateş ben seni yanlış anladım ama sen bana çiçek gönderince bir de senin şu adamın bana ateş beyle işimiz var dedi bende sordum oda elbise alıcaz diyince zamnetimki dedim ama ateş sözümü kesti .
-Ne zannetin seni kullandığımımı yoksa seninle alay mı ettiğimi zannetin ama Hayır aslında sana tam tersine değer verdim MALESEF dedi.ve bana elbiseyi verip gitti.
Ve ben ne yaptım ben bu çoçuğun kalbini daha ne kadar kırıcaktım biri bana bunu yapsaydı galiba onunla bir daha asla konuşmazdım.  Ama olmaz ateş benimle konuşmassa ben kendimi çok kötü hissederim ama sen hiç düşündün mü öykü hanım o kendini nasıl hisseder He HAYIR !bu yüzden bunu hakketin sen dedim ve eve gittim bu akşam olan okul Balosuna hazırlandım ama kendime yeni partner almadım belki ateş gelir diye her şeyim hazırdı ve evden çıkıp baloya geldim herkes bana bakıp elbisen ne kadar güzel diyordu ateş gerçekten kızlardan anlıyordu ama ortada ateş yoktu neredeydi .Yanıma Emel ve deniz geldi.
-Kızım bu ne güzellik valla arkadaşın Olmasaydım sana burda çıkma teklifi ederdim dedi deniz ve ben ve Emel kahkaha attık .
-Ya ateş aldı dedim ve ikiside bana şok olmuş gözlerle baktılar ve ben onlara olanların hepsini anlatım.
Ya valla olmamış senin bu yaptığın dedi deniz Emel de ona katıldı.
-Ya biliyorum ama ateş gelmediki gelse ona kendimi affetirmeye çalışıcam ama gelmedi. Dedim ve kapıdan içeriye ateş ve benimle aynı elbiseli bir kız girdi ve el elelerdi inanmıyorum bu ne Tabii ya bugün olanlardan sonra ben olsam aynı şeyi bende yapardım ama elbiselerimizin aynı olması benim  zoruma gitmişti yani onada mı? değer veriyordu? yani ateş kızla dans etmeye başladı bende denizle ettim dans ve plan yaptık denizle partner değiştirecek ve ben ateşle dans edicektim ama tam kendimi ateşin kolunda bulucakken kendimi batuhan 'ın kaslı kollarında buldum aman tanrım buda ne sen bu çocuğu yaratırken DNA'sına ne katında bu kadar yakışıklı olmuş. Batuhan bana şaşkınlıkla bakıyordu .
-Güzelim yavaş yavaş da sen niye bana şaşkınlıkla bakıyorsun onu anlamadım dedi .Sorumu bu da sen de bu kadar tatlı Olmasaydın yani dedim ama gördüm şeyle şok oldum ateş ve yanındaki kız öpüşüyordu ateş kızı çok sert öpüyordu ve ben ağlıyordum galiba batuhan benim nereye baktığımı anladı ve oda oraya baktı ve şok oldu ben şu an kafamı batuhana çevirdim ve ona yaşlı gözlerle bakmaya başladım. Oda bana baktı gözlerinin siyahı beni içine çekiyordu iyicene birden  batuhan beni belimden kavradı ve beni kucağına aldı. Ateş hala o kızla öpüşüyordu ve benim kalbimi acıtıyordu.Batuhan beni lüks arabasının ön koltuğuna koydu ve beni bir yere götürmeye başladı.
-Nereye gidiyoruz ? dedim
-Eve dedi
-Ama benim evim bu tarafa ters dedim bana döndü ve
-Benim evime dedi .Bize doğru bir araba geliyordu ve batuhan bana baktığı için arabayı kontrol edemiyordu
-Batuhan !kaza yapıcaz önüne bak dedim .Oda hemen direksiyonu kontrol etmeye çalıştı ama en son duyduğum şey batuhanın sesiydi.
-Öykü dedi ve sustu.

İLKLERİMİN SAHİBİ Where stories live. Discover now