"A circus tent ?"-3

195 16 8
                                    

                                   Selam aynı dünyadan olduğum kişiler.Hikayenin ilk bölümleri hiç okunmadı ve inanın bana tek harfin bile bulunduğu bir yorum yok .Ama ben devam edeceğim .Çünkü açıklayamayacağım bir istekle bu hikayeyi yazıyorum ve aklımda çok güzel şeyler var .Mükemmel bir ameliyata sokup çıkaracağım bu hikayeyi ...Yine de okuyup yada bir göz atıp vote vermeyen arkadaşlarıma çok teşekkürler.En azından bakma tenezüllünde bulundukları için .Bakıpta vote veren arkadaşlarıma ise sonsuz teşekkürlerimi ve iyi dileklerimi beyaz bir kuşun kanatlarında onlara gönderiyorum .....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                     " ...Beni hiç tanımıyorsun..."

 Duyduklarım adeta sicim gibi kulak zarlarıma çarparken hala ona "ne diyorsun sen ya psikopat " bakışlarımı taviz vermeden gönderiyordum.Bence şu an tam da kamera şakasının içindeyiz ve az sonra elindeki büyük kamerasıyla ağacın arkasından atlayacak olan şakacı kemaracıyı bekliyoruz.Ya da sadece ben bekliyorum.Yada içinde bulunduğum akıl çeldirici ve göz yanıltıcı olaylar beni böyle sadece akıl hastası kişilerin yaşayacağı olumsuz şeylere itekliyor .

     "Kendine gel" diye bağırdığında o keskin ve haşin sesiyle, gözlerimi onun siyah gözlerine indirdim.Biran düşündüm de kuzguni rengi gözleri şu gecenin uğursuz karanlığında ne kadar da ürkütücü görünüyordu.Sanki siyahın içinde siyahı öldürmüşlerde ortaya çıkan karışımı bu çocuğun irislerinine sürmüşler.Çok farklıydı gözleri.Dudakları düz bir hal almıştı .Kaşlarıda yarı çatık yarı düzgün olduğu yerde yüzünü süslüyordu .Şaçları terden tel tel alnına yapışmıştı .Gözlerininin imkansızlık boyutunu aşmış mükemmeliği ise zaten kelimelere sığmıyordu. "Seni ahmak .Senin yüzünden çok fazla zaman kaybettim .Hemen gitmeliyim .Gitmeliyiz ". tüm dikkattim sonunda o vurgulayarak söylediği kelimede dağılıp gitmişti. Kesinlikle ciddiydi.Eminim beni de yanında sürükleyip bela işlerine bulaştıracaktı .Ama hayır ben buna izin vermeyecektim . O kim oluyordu da oturduğu yerden bana efendilik taslıyordu .Eğer hemen koşup kampı bulabilirsem kurtulurdum ve bizim çocuklar bu şizofren çocuğun hakkından gelebilirdi .Evet.Hemen bir dakika içersinde ve olumsuz şartlar altında kabul görenler planlar yapmada üstüme tanımam gerçekten .(!)

      O cebinden bir şeyler çıkarmak için çalışırken beni serbest bıraktığını fark etmemişti .Omuzlarım şuan onun ultra derecede güçlü olan elleri altında ezilmiyordu .Eğer tek bir hareket sonucu sağ bacağımı hareket ettirebilirsem onu yan tarafa devirebilirdim .

         o hala oyalanırken,düşüncelerimin beynime son anda  pompaladığı gaz sonucu planımı devreye sokmak için hazırlandım ve sağ bacağımı,  hiç bir olumsuz şart altında dahi yapamayacağım bir ustalıkla yukarı doğru seri bir şekilde kaldırdım.Öyle hızlı yapmıştım ki bunu onun güçlü bedeni dahi bu hareketime boyun eğmek zorunda kaldmıştı.Aniden yan tarafıma yuvarlandığında kısa bir anlığına dahi olsada yüzündeki şaşkınlığı görebilmiştim.Oyalanmadan yattığım yerden hışımla fırladım ve bacaklarımdaki hissizliğe aldırmadan , hücrelerimin çekmiş olduğu isyan bayraklarını takmadan tabana kuvvet koşmaya başladım.Fakat belimde hatrı sayılır cinsten bir ağrı hüküm sürmekteydi ve aldırılamayacak kadar hafif değildi . Sanki midem içerde ezilmiş de sırtıma yapışmış gibi .Kaya parçası nasıl oturduysa üzerime vücüt fonksiyonlarımın aksamasına neden olmuştu .

       Tüm düşündüklerimden ve yaşadıklarımdan beynim gerçekten yorulmuştu .Gözlerim kapanmak için bana şavaş açmıştı.Etraf bulanıklaşmaya başladığında nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. Kafamı sert ve yüz üstü bir şekilde yere çakmıştım.İyiki orman çimenlerle ve bir sürü otla kaplıydı.Yoksa beynim kafatasımın içinde jöle kıvamında dans ediyor olabilirdi .

Blackened İllusionOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz