Eğer devam etseydi 1

206 7 4
                                    


Uçurumdan düştüğümüzde Jack son anda sağlam bir taşa tutunmustu ama fazla dayanmicagini biliyordum . Onun için zordo olsa ona yük olmamak için bende sağlam bir dala tutundum yavaşça yukarı çıkarken benim ayağım kayıp tam dusecekken beni belimden tuttu zorda olsa ona gulumsemeye çalıştım.

Y

ukarı çıktığımızda ikimizde çok yorulmustuk ama burdan kurtulmamiz gerekiyordu onun için tüm gücümüzle hızlı yürümeye çalışıyorduk ama bedenimizdeki yaralar buna pek izin vermiyordu .
Sonunda bir ormandan çıkıp bir anayola ulaşınca hemen arabaları durdurmaya çalışıyorduk ama nafile kimse durmuyordu en sonunda bir araba durunca ondan yardım istedik insanmış ki bizi arabasına aldı ve hemen bir hastaneye götürdü  .

Doktorlar bizi görünce hemen muayene etti bedenimizdeki yaralari temizleyip serum ve ilaçlar verdiler .

Elimden tutarak bana yorgun bir şekilde ' seni seviyorum ' dedi bende o kadar yorgundum ki bişey diyemedim oda anlamış ki elimi daha sıkı tuttu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Elimden tutarak bana yorgun bir şekilde ' seni seviyorum ' dedi bende o kadar yorgundum ki bişey diyemedim oda anlamış ki elimi daha sıkı tuttu . İçeri hemşire bitince bırakmak zorunda kaldı , serumları kontrol edip içine bişey koyduktan sonra konuşmaya başladı ama ben duymuyordum artık uyusmuştum aynısını Jack yaptığını gördükten sonra gözlerim daha dayanamayıp kapandı

Hayalet SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin