Část 25

323 18 0
                                    


"Co? Caroline proč si myslíš, že je Teresa divná? A co to mělo být s Tylerem, vážně jste se 


domluvili?" nechápala jsem. Blondýna uhnula pohledem.

"Jejich rodina je divná, to nepopřeš, upřímně, jsou to tři sourozenci, kteří se starají jeden o druhého, navíc ten nejstarší má kolik... Dvacet čtyři?" ujišťovala se. Já jsem jen přikývla.



"A co je divného na tom, že jim zemřeli rodiče a jejich bratr si je vzal do péče?" pozvedla jsem obočí a čekala na odpověď.



"Tak třeba, už tady jsou rok a půl... Ani jeden neměli narozeniny, chci říct, žádná oslava, dort a sví..."



"Jsou tu necelý rok, Teresa má narozeniny příští týden, to tady před rokem ještě nebyli," mrkla jsem na ní. "Co se týče Stefana, ten je slavit nechce a Damon je měl před pár týdny, přijel za námi do New Orleans," vychrlila jsem ze sebe. "Ještě něco se ti nezdá?"



"Aha!" stiskla rty do tenké linky a uvažovala dál. "No, ale stejně jsou divní, například, jo, už to mám. Damon nepracuje, že? Tak kde berou peníze?" sladce se usmála, myslela si, že vyhrála.



"Jejich rodiče byli celkem hodně bohatí, hodně a hodně bohatí, nezapomínej, že Salvatorovi jsou rodina ze zakladatelů," mrkla jsem na ni."Nebo třeba..."



"Caroline, už dost!" křikla jsem. "O co ti sakra jde?" vypěnila jsem. "Myslím, že bychom měli jít, holky na nás čekají," ukázala jsem k bílým dveřím, které vedly z budovy přímo na hřiště, vsadím se, že Teresa všechno slyšela.



Všechny holky seděly na zemi a o něčem si štěbetaly, byla jsem celkem vytočená, ale zároveň pyšná na to, že jsem si Caroline nedala k obědu.



"Lockwoode, i moje babička hraje lépe fotbal! Můžete mi to nějak rozumně vysvětlit?" slyšela jsem zdálky trenére, jak cepuje Tylere, vím, že bych se neměla smát, ale zasloužil si to. Prý... Stefan je divný, bla, bla a bla! Sám je divný, navíc jeho strýc byl vlkodlak, takže... Vlkodlak, co když je taky vlkodlak?!



__________

líbí se vám ? 

+ Můj fb: jsem i na instagramu :) 

Prosím pouze o psaní do soukromých zpráv, nikoliv na zeď ! jinak, laiky, přátelství, soukromé zprávy přijímám s radostí :))

https://www.facebook.com/sabina.hanakova.58

Snap : sabcahanakova

Family Part 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat