TANİTİM

15.6K 452 112
                                    


Mayıs KARA : (medya)
Değişmeden önceki hali bu..okulunda ezik denilince akla gelen kişi ve yağız'a aşık....ayrıca asil kızımız bu zaten anlamışsınızdır😂ayrica okulun sahibinin kızı tabii bunu müdür bile bilmiyor.Ayrıca lise 3 e gidiyor.

Yağız SEYHAN: okulun yakışıklısı her kızın hayal ettiği gibi tabii kendiside mayıs ile bir zamanlar dalga geçer.kendisi egolu hatta ne ego kimse geçemez neyse okulu kendi okulu gibi görmüş birisi ancak yıllardır ezdiği kizin okulu olduğunu bilmiyor herkes gibi.Ayrıca yağız in kendine ait bir grubu vardır okulda 3 kişilik .

Resmi diğer bölümde verilecektir..

Burcu AKAL: okulun sürtüğü diye anılır kendisi ayrıca bu kişimiz de yağız i elde etmek ister çünkü okulun en yakışıklısını kim istemez😏😏ayrica mayis a en kötü davranan kişi.

Burcunun da resmi diğer bölümlerde verilecek.

Ecrin DEMİREL: kızımızın yani mayis in değişmesinde yardımcı olan arkadaşı. Sakin birisi ancak mayis için herşeyi yapan annesi olmayan babasıyla birlikte yaşar.

Rdbv..(Resmi Diğer Bölümlerde Verilecek)

Alper BOLATLI: mayıs ın küçüklük arkadaşı sempatik birisi iyi anlaşan ancak kiskaninca yada kızınca offf.

Rdbv

Ege KARA: Mayis'in çok sevgili abisi kendisi kız kardeşini ölesiye kıskanır tabii bu değişimde en çok yaninda duran kişi üniversiteye gider kendisi..

Rdbv

Derin KARA: Mayis'in ve egenin ablaları yani en büyük çocuk ailedeki bu kisimizde okulu bittiği için babasıyla holdinglerini yönetiyor..kardeşlerine çok düşkün aşırı modayı takip eder kendisi.

Rdbv

Güney ERBAY: yağız in küçüklük arkadaşı yandaşı ve yağız in grubundan birisi.

Rdbv

Arda ERÇETİN: yağız in grubundan birisi kendisi burcuya aşıktır (nasılsa artik😞))

Rdbv

İLK BÖLÜM YARİN GELİR 😊😊😊
OY VERİN LUTFEN🙏😎😎






Eziğin DEĞİŞİMİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin