#2 Zoznámenie

17 3 2
                                    

Kroky sa blížili k dverám až nakoniec niekto otvoril. Bol to vysoký muž s fialovými vlasmi zviazanými gumičkou. Podla jeho vzhľadu vyzeral ako komorník. Musela tu bývať bohatá rodinka. ,,Dobrý večer," povedal keď ma uvidel. ,,Dobrý večer. Gomene , že som prišla takto v noci , ale stratila som sa," ospravedlnila som sa a dúfala , že mi dovolia u nich na chvíľu ostať alebo , že mi povedia aspoň cestu. V tom prišla žena s čiernymi šatami , s bielou zásterou a s kanvicou čaju v ruke. Zelené vlasy jej zdobila biela čelenka.

Žena sa milo usmiala a povedala: ,,Chúďa dievča! Poď ďalej! Už dlho sme tu nemali žiadnu návštevu." Ten komorník mi otvoril dvere a pustil ma ďalej. Poďakovala som sa a nechala sa viesť dievčinou. ,,Ou! Aké to mám vychovanie?! Ja som Gumi , a ty sa ako voláš?" spítala sa ma milo a ja som jej s úsmevom na perách odpovedala: ,,Ja som Miku. Teší ma Gumi."

Prišli sme do nejakej velkej siene. Najskôr jedáleň. Bolo tam niekolko ľudí a keď ma uvideli , tak niektorý sa začali usmievať a naopak niektorý sa začali mračiť.

Hneď ku mne prihopsali dve malé deti. Chlapec a dievča. ,,Ahoj! Ako sa voláš? Ja som Rin!" prihovorilo sa ku mne dievčatko. ,,Ja som Len!" zajásal chlapec. Vyzerali ako dvojčatá. Obidvaja mali krátke zlaté vlasy a aj výškovo boli celkom rovnaký. Líšili sa len tým , že chlapec bol v obleku a dievča malo dlhé čierne šaty. ,,Zdravím vás , ja som Miku." usmiala som sa na nich. ,,Veď tam len tak nestoj drahá!" prihovorila sa ku mne ďalšia žena. ,,Poď sem k nám!"povedala a ja som sa pobrala k nim. Žena , ktorá ku mne hovorila mala dlhé rúžové vlasy a šaty , ktorých vrch bol biely a sukňa bola oranžovo-hnedá. Pani domu však bola iná. Videla som na nej , že ma od začiatku nemá rada. ,,Luka , buď tak dobrá a sadni si späť na miesto." povedala jej. ,,A ako že sa to voláš?" spítal sa pre zmenu Pán tohto domu. Modré vlasy a taký ten typický oblek.

,,Volám sa-" ,,MIKU!!" prerušili ma Rin a Len jednohlasne. ,,Fajn teda , Miku. Ja som Pán tohoto domu. Kaito. Chvíľu tu u nás zostaneš. Zatial ti predstavím ostatných,"  Začal. ,,Toto je moja žena Pani tohoto domu. Meiko" ukázal na ženu v červených šatách a krátkymi hnedými vlasmi. ,,Toto je naša Lady. Luka" predstavil mi  aj dievča ktoré mi prišlo vážne milé. ,,Toto sú Rin a Len , ale tých už myslím poznáš." ukázal na dvojčatá. ,,S našou najlepšou služobníčkou Gumi si sa už tiež spoznala." ukázal na zelenovásku a ja som prikývla. ,,A nakoniec. Toto je Gakupo, môj komorník." ukázal na chlapa s fialovými vlasmi.



Kto nepozná vocaloid tak tu má aspoň takú predstavu ako vyzerajú postavy. Každopádne dúfam , že sa vám tento príbeh páči. No a keď nie tak mi môžte dať do komentárov , čo je zle a prípadne čo by som mohla zmeniť.



Hana-Chan

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Crazy Night [Vocaloid]Where stories live. Discover now