Wohoo

43 5 0
                                    

Hej hej, nu har vi haft handboll i skolan och det va askul! Först körde vi strumpfotboll och killen jag gillar L va i det andra laget! Flera gånger kom vi på närkamp men han vann oftast fml. Sen så skulle en av klassens bästa spelare finta av mig, han försökte göra tunnel men jag knep ihop benen så jag tog bollen #stolt
Ugh sen när jag skulle passa en pass så efter jag sparkat halkade jag och ramlade på rumpan lol.
Sen så kom bollen upp på läktaren och jag och L hoppade upp på läktaren. Jag hoppade upp och rev mitt lår, sen fastande jag men kom upp men då rev jag upp mitt knä och L ba "fan" och vart fett sur. Det va askul haha!!
Sen körde vi positionskott och det va kul, jag satte en hel del skott!
Sen så skulle jag skuta ett skott men passen kom ganska långt ner så jag böjde mig ner när jag sprang så när jag hoppade så landade jag på höften igen och sen ville jag inte bränna upp något så jag la mig ner och gleeeed rakt in på sidan lol.
Sen körde vi en tävling i slutet där man stod vid mittlinjen och kastade fram bollen så skulle den ta en studs sen måste man ta den och skjuta :) jag missade övningsskottet men sen satte jag det första riktiga skottet, men jag missade det andra :(
Sen satt jag med tränarens son som är typ ett år och lekte med honom och hans iPad, han va riktig envis och ville in på mailen!! Fast det va kul och sen kom L till mig och F (tjej vän) och vi skrattade och pratade lite :) nu sitter vi på bussen påväg tillbaka till skolan.

My silly life Där berättelser lever. Upptäck nu