Hoofdstuk 1

778 21 6
                                    

Nora's wekker liep precies om half 8 af. Kreunend drukte ze op het knopje van de wekker om het irritante piep geluid af te zetten. Waarom moesten voetballers in godsnaam zo vroeg trainen?, vroeg ze zichzelf geirriteerd af. Nora hees zichzelf uit het kleine bed waarin ze vrijwel al haar hele leven in sliep.

Nora had 's ochtends vroeg altijd een ochtend humeur. Haar vader daarin tegen, was altijd vrolijk, wat haar ochtend humeur verklaarde. Nora trok een voetbal tunue aan van Oranje. Een zwarte trainings broek met het logo volgde en een shirt van Oranje met haar achternaam Blind er op.

Haar vader vertelde dat ze misschien wel mee mocht doen met het partijtje als af sluiter van de training. Dan konden de jongens eens zien hoe goed zijn dochter was, had Daley lachend gezegt. Nora vond dat hij wat overdreven was, maar wist dondersgoed hoe goed ze kon voetballen. En nee, dit was geen opschepperij. Iedereen om haar heen zei het en ze begon het te geloven.

"Goedemorgen Noor!" riep haar vader, inderdaad vrolijk, toen ze de trap af kwam lopen. "Moggè." gaapte Nora terwijl ze de keuken binnen liep.

Nora woonde bij haar vader. Simpelweg omdat het bij haar moeder niet veilig was voor haar. Naar de break-up van haar ouders, trof ze haar moeder altijd straalbezopen aan. Of lag ze met een of andere oudere onbekende man in bed.

Nora had haar moeder voor hoer uit gemaakt toen ze het zag en was woest weg gerend. Achteraf wist Nora dat ze haar moeder niet zo kon noemen, maar ze was zo kwaad op dat moment dat het haar even niks uit maakte. Ze dacht niet eens aan Papa! Hij neukte lekker, zei ze doodleuk tegen Nora.

Nora werd weer boos als ze er aandacht en kauwde gefrustreerd op haar broodje kaas.

"Hoe laat begint de training?" vroeg ze aan haar vader, om de gedachtes te vergeten. "Half 9, kwart over bij de Arena." meldde hij en Nora knikte. Ze had dus nog 20 minuten om de rest van haar ochtend routine te doen. Nora slikte haar laatste brood door en zette haar spullen in de vaatwasser. En liep daarna naar boven om haar routine te doen.

Na een kwartiertje was Nora klaar en liep ze weer naar beneden. Ze had haar tas bij zich met Iphone, oortjes, make up, geld en een flesje water. "He he eindelijk!" zei Daley plagend toen ze in het halletje haar jas aan trok. Nora stak haar tong uit en trok vervolgens haar gympen aan.

"Nou laten we gaan." zei ze snel voordat haar vader nog meer flauwe grappen ging maken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eerste hoofdstuk💓

Een iets andere schrijfstijl dan dat jullie normaal van me gewend zijn, maar ik wilde eens iets anders proberen 😊

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden :)

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 26, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Mijn Voetbal Droom Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu