Capitolul 21

1.7K 50 4
                                    

Harry's POV

Ma trezesc din somn si îmi iau telefonul sa ma uit la ceas, era ora 10. Bea inca mai doarme, deci as putea sa-i fac un mic dejun.

Cobor din pat si îmi fac un dus. După ce termin, aleg sa ma îmbrac cu niște blugi albastri, un maieu roșu si niște adidași Nike albi.

Merg jos si văd ca nu e nimeni. Ma duc la bucatarie si fac clătite. Le pun pe o farfurie si le umplu cu Nutella, iar deasupra le dau cu zahăr pudra si le pun afine. Farfuria o pun pe o tava si așez alături un pahar cu lapte.

Urc sus si văd camera goală, probabil s-a trezit si s-a dus la baie. Ii pun tava pe noptiera si ma așez in pat.

Inca ma simt vinovat legat de răpirea aia. De ce am fani atât de indicați?! Încep sa regret ca am participat la X Factor, dar dacă ma gândesc mai bine nu ar trebui fiindcă altfel nu l-as fi intalnit pe Niall si nici pe ea. Dacă o sa se mai întâmple ceva, voi renunța la trupa.

Cât ma mai gândeam eu intra Bea pe usa, îmbrăcată in niște colanți negri si un tricou portocaliu.

-Ești bine? ma întreabă ea.

-Da, sunt ok, dar mai bine zi-mi cum te simți tu. o întreb si merg spre ea.

-Sunt bine, Harry, calmează-te. imi zice ea râzând si ma imbratiseaza.

-Imi pare atât de rau, totul a fost din vina mea! Dacă pateai ceva.... îi spun si ea rade.

-Nu începe si tu ca in telenovelele turcesti, iubire! Sunt perfect de bine! îmi zice ea si ma saruta.

Intra cu limba in gura mea, iar eu imi pun mâinile pe soldurile ei. O lipesc de un perete, simțind-o conplet, ea gemand făcându-ma sa zâmbesc.

Îmi prinde buclele in mâini, iar eu încep sa-i atac gâtul, muscand din când in când anumite bucăți. Nici ea nu se lasă mai prejos si începe sa-si miște bazinul, făcându-mi erecția si mai mare decât era.

Ii prind fundul in mâini si își înfășoară picioarele in jurul mijlocului meu. Încep sa merg cu ea spre pat, si o arunc, începând sa-i studiez corpul.

Bea's POV

    Acum e momentul, il vreau! Știu ca relația noastră nu e prea lunga, dar il iubesc mult pe Harry si vreau cu el s-o fac prima data.

    Imi scoate bluza, rămânând in sutien si imi saruta sanii, apoi desfăcând coapsele sutienului meu. Imi ia un sfârc întărit între dinti, mușcându-l, facandu-ma sa gem, iar apoi ii scot tricoul lăsând la vedere abdomenul bine lucrat.  Ii sărut fluturele tatuat si imi trage colanții de pe mine. Nu ma las dominata si ne răsucim, ajungând pe el, desfacandu-i blugi in 2 secunde. Începem iar un sărut sălbatic si imi scoate lenjeria, lăsându-ma complet goală.

-Bea, vrei sa continuam sau.... ma întreba Harry.

-Te vreau, acum! ii zic eu si atât ia trebuit sa audă.

Își scoate rapid boxerii, lăsându-si la iveală masculinitatea. Wow, asta da mărime. Se duce la blugii lui aruncați pe undeva si scoate de acolo.... un prezervativ?

-Deja erai pregătit, huh? il întreb eu râzând.

-Mereu sunt! imi zice zâmbind si își înfășoară prezervativul pe toată lungimea lui.

-O sa doară, eu încerc sa fiu lent, sa-mi spui dacă e prea dureros, ok? imi spune el si dau din cap pozitiv.

    Se poziționează la intrarea mea si ma pătrunde încet, dar totuși dureros. Continua, iar durerea începe sa se mărească, facandu-mi ochii lucioși. Harry observa asta si se opri. Ii fac semn cu mâna sa continuie. Ma asculta si continua. Face mișcări du-te vino si durerea se mai diminuează.

My boyfriend is singer? Harry Styles F.F.Where stories live. Discover now