Capitolul 16

1.7K 56 4
                                    

Bea's POV

    Sunt trezita din vina razelor de soare de-afară. Ieri eram atât de obosita încât am uitat sa trag jaluzele. Sunt atât de fericita ca a venit James in Londra, a fost cel mai bun prieten al meu si m-a ajutat sa trec peste plecarea brusca a lui Niall, chiar dacă si el era distrus. După un an a plecat si el iar eu am rămas singura. Nu l-am condamnat si nici nu o fac ca a plecat, era viața lui. Oricum trecutul e trecut, sa ne vedem de prezent care e unul incredibil. Sunt sora unui frate incredibil de grijuliu, am cel mai romantic si sexy iubit, am o prietena atât de nebuna dar ma ajuta mereu la nevoie si mai am si inca 2 prieteni pe care ii iubesc foarte mult.

    Vreau sa cobor din pat, dar sunt oprită de 2 brate înconjurate in jurul taliei mele. Ma uit si văd ca erau ale iubitului meu. Încerc sa le dau ușor, fără a-l trezi si merg spre baie pentru a-mi face rutina.

    Când ies, imi iau din dulap o rochie neagră cu dungi pana la coapse si ma încalț cu niște converși roși. Pentru machiaj folosesc doar fond de ten si un ruj roșu, da, imi place mult rosul, dar tot culoarea mea preferata (nonculoare, ma rog) e negru. Parul il prind într-un coc simplu si gata.

    Cobor si merg spre bucatarie, care era goală. Imi fac niște clătite cu dulceața de cireșe si imi iau un suc de banane. Mananc si când văd ora ma duc sus sa-i trezesc pe restul, dar înainte de-a urca, iau o tigaie si o lingura pentru a-i trezi specific mie.

    Ma pun in mijlocul holului si încep sa bat lingura de tigaie cât de tare pot. Peste câteva secunde se aud niște înjurături si apoi ies toți extrem de furioși.

    -Neata, prieteni! E 12, nu cred ca mai voiați sa dormiți! Acum îmbrăcați-va si veniți jos sa mâncați! zic eu zâmbind si ma îndrept spre camera mea, dar cineva ma ia pe sus.

    -Ce faci? întreb speriata si ma uit in jos unde il văd pe Liam.

    -Te învăț ca nu e bine sa ma trezești! zice el si coboară cu mine spre piscina. Nu, Doamne, nu!

    -Scuze, scuze! Nu mai fac, promit. Doar nu ma arunca in... zic dar ma opresc când simt ca sunt in apa.

    -Futu-ti morții ma-ti si ai neamului tău de prosti, Payne! urlu eu ieșind din piscina.

    -Așa nu ma vei mai trezi! zice el dând din umeri.

    -Asa nu ma vei mai trezi! zic eu pe o voce groasa, imitându-l pe Li.

    -Eu nu vorbesc așa! zice Liam parând ofensat.

    -Ba da! zic si merg spre casa, pentru a ma schimba.

    -Bea? Ce-ai patit? Afara ploua? întreba Loui râzând, alăturându-se si Mara cu Harry.

    -Futu-ti morții ma-ti, Toumlison! Taci naibi din gura aia mare a ta! tip eu nervoasa si urc sus.

    După ce imi usuc parul ma îmbrac cu niște blugi negri, rupți la genunchi, un tricou negru cu un cățel pe el si ma încalț cu niște teniși negri. Ma demachez si rămân așa fiindcă nu vreau sa risc dacă se mai întâmpla un accident a la celor 4 idioți One Direction. Merg spre bucurie, unde ii văd pe toți acolo.

    -Te-ai calmat? întreba Harry.

    -Nu, dar știu cum pot s-o fac! zic eu

    Merg spre el sarutandu-l. El își pune mâinile pe talia mea iar eu il trag de tricou apropriidu-l de mine. Intra cu limba in gura mea iar lumile noastre încep sa se miște in sensul acelor de ceasornic. Imi duc mâinile in parul lui trăgându-l de buclele lui ușor. Imi lipesc corpul de-al lui si vrem începem un alt sărut dar suntem întrerupți de niște țipete.

My boyfriend is singer? Harry Styles F.F.Where stories live. Discover now