15.Bölüm:Yeni Başlangıç

10 0 0
                                    

Sabah arabaların sesine hepimiz kalkmıştık.Bir şeylerin ters gittiği ortadaydı. Sessizce cam kenarlarından yolu izliyorduk. Gördüğümüz araçlar Center'ın ordaki insanlardı.Hepimizde bir teleşlanma oldu.İnsanlar tek tel apartmanlara giriyordu.Açıkcası sokağın temizlenmiş olması onları buraya çekmiş olabilirdi. Bir ders daha almıştım.

Bizim bulunduğumuz apartmanı deneseler anlıyacaklardı zaten kapısındaki barikattan.Hemen hareketlenmeliydik. Toparlanmamız fazla sürmedi arabalar bize doğru yavaş yavaş gelirken,Emre'nin aklına bir fikir gelmişti.

Emre:
- Terasa çıkıp diğer evlerin çatılarına geçelim.Onlar nası olsa önceki evleri taradıklarından bir daha onlara dönmezler.

Ben:
-Çok güzel fikir Emre arada kafan çalışıyor valla.😅

Gerçekten güzel fikirdi.Hemen çantaları kaptığımız gibi çatıya çıktık.Çok sessiz olmalıydık herhangi bir ses onları bize çekebilirdi.Bulunduğumuz binanın çatısına çok kolay bir şekilde çıkmıştık.Yükseklik beni çok fazla korkutmuştu gerçekten.Emre önde bizde peşinde sokağın başındaki binalara doğru çatılarından geçiyorduk.Sonunda bir binanın çatısından içeri girmişdik.İçeri girmek beni rahatlatmıştı.Yukarıda açık hedeftik.Merdivenden inerken zombilerin cansız bedenleri her yerdeydi bu evi çoktan kontrol ettikleri bellidi gerçekten emrenin teorisi doğru çıkmıştı.Zemin kata geldiğimizde hepimizde tedirgin hissediyorduk.En azından yüzlerimizden o okunuyordu.Bina kapısı açık haldeydi.Sokaktaki insanların sesleri geliyordu. Sanırsam bizim bulunduğumuz binaya girmeyi başarmışlardı.Artık fazla vakit yoktu onlar o binanın boş olduğunu anlamadan bizim bu sokaktan cıkmamız gerekliydi.Emre daha iyi bildiğinden buraları,önden Emre çıktı.Murat'la birlikte biz arkadaydık.Emre çoktan caddenin köşesine vardı ardından sola geldiğimiz yoldan geri döndü.O andan itibaren her zaman enselerimizdeymiş gibi hissetmiştim.Çok hızlı bir şekilde kaciyorduk.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

THE HALTİNG DEADWhere stories live. Discover now