2 Évvel Ezelőtti Karácsony 🎄

1.6K 128 2
                                    

A történet egy kis emlék darab ^^

Hogy mi történt velem 2 évvel ezelőtti karácsonyon? Most elmesélem nektek.
Reggel minden úgy történt mint szokott, felkeltem megmosakodtam fogat mostam és lementem enni a szüleimhez meg a húgomhoz. Akkor már tudtam hogy meleg vagyok, és felkészültem arra hogy elmondjam nekik hogy mi a helyzet.
-Anya Apa elkell mondamon nektek valamit.
-Mit szeretnél mondani kicsim?-néz rám anya.
-Öh...hát...izé...azt hiszem én...meleg vagyok.-arc vonásaik meg keményedtek majd szó szerint kidobtak otthonról karácsonykor. Tudtam hogy nem zavarhatom Satoru családját hisz Aoi is elhagyott és elment Amerikába. Így ezért a közeli parban csöveztem a cuccaimmal együtt. Természetesen fáztam és elmentem az állomásra, hogy jegyet vegyek. Volt annyi sporolt pénzem és a Nagoya-i nagymamámhoz mentem akiknek elmondtam mindent, ám ott sem maradtam sokáig csak lepakoltam a cuccaimat, és már léptem is le.
Hogy hova? Az utcára egy pólóba és rövid nadrágba. Önbántalmazást követtem el vettem a boltban pengét, és egyéb gyógyszereket a gyógyszertárban. Annyit szenvedtem, egyedül akartam meghalni egy kietlen parkban ahol csak a részegek járkáltak. Miután szétvágdostam a kezem, magam köré pillantottam és az élénk vörös vérem néztem egy darabig a fehér hóban, majd a gyógyszerek következtek amiket csak úgy simán nyeltem le. Nem tartott sokáig amíg hatni nem kezdett az altató, fájdalomcsillapító,és minden más. Sötétség ölelt körül fáztam és azt hittem meghalok végre de nem. Kiabálásokat halottam nagyon tompán.
"Hívjatok mentőt."
Csak ennyit hallottam és semmi mást nem.
Végül 1 hónapig a Nagoya-i kórházban voltam kómában, utánna vissza vittek engem Tokióba. Ott majd hogy nem 2 hónapig voltam kómában. Satoru ott volt végig velem. Amikor felkeltem ott sírt a húgommal együtt. Szorította a kezem és sokat segített a felépülésemben,számomra ő lett az egyetlen.

Remélem ez a kisebb rész is tetszik nektek ^^
Köszönöm hogy elolvastad ^^
Ha tetszik akkor nyomjatok egy csillagot 🌟 :3

Nem Adom Neked! ✓Where stories live. Discover now