6. Bölüm

297 53 25
                                    

http://www.youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc beraber okuyabilirsiniz.. :)

**** Astrid'in ağzından ****

Butun kadınlar damon'a hayran bir şekilde bakarken bir bayan gelip elini kesip damon'a uzattı 

" Açıkmişsindir. "

Ben şaşkın şaşkın damon'a bakarken damon' un göz altı damarları belirginleşti ve sesizce..

" bu nerden çıktı ... hass*ktir " dedi..

Damon'un elini tutum evet onu oyle birakamazdim o kadının kanını ememezdi ! etraftakiler bize bakıyordu ne yapıcaktim ben nalet olsun bu pislik kadın neden gelmişti ki.. kimdi bu.

Damon'un elini tutar tutmaz damon irkildi ve elini daha sıkı tutum kadına bağırdım,

" Defol git burdan. "

Kadın çok sinirli oldugumu anlayınca hemen uzaklaştı. Tabak kan doluydu damon sürekli tabağa bakıyordu onun ilgisini çekmem gerekiyordu. Yanına gittim kaskatı olmuştu. Masayi ittim ve önünde eğilip gözlerinin icine baktım.

" Damon sen kimseye zarar veremezsin hadi topla kendini ben yanında olucam tamam mı ! birakmicam seni... "

**** Damon'un ağzından ****

Kadının elinden akan kanın teker teker butun damlasının akış sesini beynime kazıyorlardı sanki onun elini kopartircasina dişlemek kanının son damlasına kadar icmek istiyordum...ama yapamazdim Astrid'in yanında olmaz bu yüzümü ona gösteremem yapamam onu incitemem. Onu hayal kırıklığına ugratamam benden soğumasına izin veremem.Onun sıcak elleriyle birden normal hayata döndüm

Astrid birden kadına bağırıp onu gönderdi masayı itip önümde konuşmaya basladi onun ellerini hafifçe sıktım. Hemen beni kaldırıp dışarıya çıkardı. Bense kendimi robot gibi hissediyordum. Kafamı kaldırdı ve bana yaklaştı.Dudaklarimizin birbirine değmesine sadece bir santim kalmıştı göz altı damarlarımın indiğini hissede biliyorum ama hala kas katiydim.

Erkekliğime bir tekme indirdi. Evet ben onu öpmeyi planlarken o beni öldürmeyi tercih etti. Bağırarak onu restorantin arka tarafindaki duvara sinirle ittim ama daha fazla ağrıya dayanamayarak  yere eğildim. O ise kıkırdiyordu bu kız iyice sinirimi bozmaya başladı.

" Ne yapiyorsun sen ! Delimisin ?!"

" Öyle kas katı ökuz gibi kaldın ne yapabilirim yoksa başka planların mı vardı kıyamam. Bak işte kendine geldin vurmasaydim hala oyle kalcaktin. Teşekkür edeceğine bağırıyorsun cikcikcik 

(ağızla yapılan genellikle uyarırken kullanılan bir ses) hiç yakışmadı sana. " 

Ben hala acıdan kivranirken o kikirdamasini kesti ve elini uzattı .

" Tamam özür dilerim..şey kalkabilecekmisin ? "

" kendim kalkarım. " onun elini ittim ve tokezleyerek arabaya bindim.

Astrid'de arabaya bindi kafasını eğdi ve sanırım yaptığını anladı ve utançtan ağzını açamadı. Bense ağrıdan ölüyordum. "Iyiki çok sert vurmadı " diye içimden söyleniyordum.

**** Astrid'in ağzından ****

Içimden konuşarak kendi kendimi yiyordum.

" Ya ben mal'im gerizekaliyim cocuk beni kurtardı bende  ona tekme attım.. Çok canı yandı ama napim mecburdum kimseyi incitmesine izin veremezdim ama vurmasaydım keske ya of ..."

ASTRIDAMON ( düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin