Evleniyoruz

12.5K 384 534
                                    

Gözleri mutlulukla dolduğu sırada Orkun'a sarıldı Berkcan. Sevdiği adamın çocuğu karnında, onunla birlikte mutluluğa gidiyordu.

"Seni seviyorum, seni çok seviyorum."

Orkun'un yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu. Sevdiği insandan bu sözleri duymak onu mutlu etmişti. Sevdiği adamın kokusunu içine çekerken o da tekrar etti.

"Ben de seni çok seviyorum bebeğim."

1 Hafta Sonra

Berkcan yorgun bir şekilde yatakta uzanıyordu. Orkun erken saatlerde evden çıkıp şehire gideceğini söylemişti. İki aşık bir haftadır ormanlık bir alanda yaşıyordu. Sürekli gülüp güzel vakitler geçiriyorlardı.

Bir iki saat sonra Berkcan salonda otururken Orkun ellerinde poşetlerle geri geldi. Berkcan anlamsız bakışlarla poşete baktığı sırada Orkun elinden tutup onu yatak odasına çıkarttı.

Elindeki  bim poşetinden  beyaz gelinliği çıkardı.

"Sevgilim, seni bu gelinliğin içinde görmek istiyorum." diye fısıldadı. Berkcan'ın gözleri dolmuştu. Kafasını sallayıp banyoya girdi ve hemen gelinliği giydi. Etek kısmı oldukça kabarık olan gelinlikle nasıl göründüğüne bakarken makyaj yapma ihtiyacı hissetti. Banyo dolaplarında sakladığı yeşil ve mavi farı gözlerine sürdü.(larry gerçek) Kırmızı ruju da dudaklarına yedirdikten sonra banyodan çıktı ve hiç beklemediği bir görüntüyle karşılaştı. Orkun damatlık giymişti!

"O-orkun..  sen.. çok yakışıklı olmuşsun!"

Orkun gülümsedi.

"Sen de çok güzel olmuşsun."

El ele tutuşarak evin salonuna indiler tekrar. Ama bu sefer salonda başka kişiler de vardı. Baturay Enes'in koluna girmiş mutluluk gözyaşlarıyla arkadaşlarına bakarken Obayana ve Osman bir köşede yiyişiyordu. Rıza ile Hüsnü'de suratlarını asmış bir şekilde düğünün bitmesini bekliyordu.

"Neler oluyor?" Diye sordu Berkcan.

"Şey, evleniyoruz."

KARA SEVDA (ORKBERK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin