6. felyezet

102 7 0
                                    

Dominik

Mikor végeztünk a bemutatkozássak minket is odahívtak társasozni. Miután befelyeztük a társarjátékot mind az öt fiú elment és csak én meg Fanni maradtunk a szobába beszélgetni.

- Mióta vagy ghoul?- kérdezte
- Nem tudom pontosan, egy hónapig voltam kómában és ma tértem magamhoz.
- Hogy-hogy ilyen sokáig voltál kómában?
- Gondolom amiatt, hogy egymás után két ghou is megtámadott.
- Hogy élted túl két ghoulnak is a támadását?
- Megtalált egy nyomozó akit Ákosnak hívnak és behozott ide, gondolom.
- Te nem vagy már fáradt?- kérdezte és ásított egyet
- Már én is fáradt vagyok, de nem tudom, hogy hol van a szobám.
- Hanyasban vagy?
- A 12-esben.
- Az a szoba pont az enyémmel van szemben.- mondta majd elindult egy ajtó felé.

Mikor átléptünk az ajtón a folyosó mindkét oldalán ajtók voltak. Az első öt ajtón semmi feltőnő nem volt, de a hatodikon Péter, a hetediken Zsombor, a nyolcadikon Zalán, a kilencediken Alexander, a tizediken Dominik, a tizeneggyediken Fanni neve és az utolsón az én nevem volt. Mikor megálltunk az ajtót előtt Fanni jó éjszakát kívánt és bement a szobájába. Ezztán én is elkezdtem keresi a kulcsomat és miután megtaláltam kinyitottam az ajtót és beléptem. A szobám gyönyörű volt, a falak vörös színűek voltak, és a padló fekete, középen egy vörös szőnyeggel. Az ajtóval szemben két szekrény van egymás mellett amik fekete színűek voltak az összes berendezéssel együtt, a szekrények mellett egy íróasztal van, ami mellett az ágy van ami fölött egy polc van telepakolva könyvekkel. Az ággyal szemben van egy polc amin egy tévé van. A szobából nyílt még egy ajtó ami a fürdőszobába vezetett ahol minden kék és fehér színű. Miután végigjártam a szobát eldöntöttem, hogy elmegyek fürdeni ezért megnéztem, hogy van e valamilyen ruha a szekrényben. Mikor kinyitottam a szekrényt csodálkozva láttam, hogy a szekrény tele van ruhákkal. Kivettem a szekrényből egy fekete pólót egy fekete nadrágot és fehérneműt. Ezután elindultam a fürdőbe a hol az eggyik azekrényben találtam törölközőt. Ezután mindent letettem a csap szélére ami a zuhanyzó mellett volt. Ezután levetkőztem és beálltam a víz alá. Miután gyorsan lezuhanyoztam megtörölköztem és felvettem a pizsamámat, és a ruhámat a szennyestartóba tettem. Mikor végeztem a fogmosással is lefeküdtem az ágyba és rögtön elnyomott az álom. Reggel arra keltem, hogy valaki melettem ugrál az ágyon és a nevemet kiabálja.

- Bianka, kelj már fel!
- Fentvagyok.- mondtam majd felültem az ágyban.- Mennyi az idő?
- Reggel öt óra.
- Te felkeltettél öt órakor?-kérdeztem felháborodva
- Igen, mivel van egy csomó elintéznivalónk.
- Milyen elintéznivalók?
- Először is megreggelizni, utánna elmegyünk neked egy fegyverért, ezután kimegyünk a városba és szétnézünk, ezután visszajövünk és megvacsorázunk és társasozunk, beszélgetünk vagy valamilyen filmet nézünk.
- Ti jártok iskolába?
- Igen holnap már te is mehetsz.
- Milyen nap van?
- Vasárnap. Öltözz át én kint megvárlak és akkor mehetünk is.- mondta majd kilépett az ajtón meg sem várva a válaszomat

Miután a szekrényt kétszer átnéztem egy fekete nadrágot vettem ki és egy fehér pólót amin a KILL EVERYBODY felirat volt. Mikor végeztem az öltözködéssel bementem a fürdőbe, hogy keressek egy fésűt amit meg találtam. Miután megfésültem a hajamat azt egy hajmival felköltöttem. Mivel végeztem elindultam kifelé a kulccsal a kezemben. Mikor kiléptem az ajtón Fanni velem szemben ült az ajtó előtt a telefonját nyomogatva.

- Mehetünk.- mondtam mivel fel sem nézett a tefonjából
- Ja oké.- mondta majd elindult a lift felé

Mikor beszálltuk a liftbe Fanni megnyomta a liften az egyetlen gombot amin nem volt semmi, és elindultunk felfelé. Mikor kiszálltunk a liftből végigmentünk azon a folyosón ami az étkezőbe vezetett. Mikor beléptünk az étkezőbe és odaértünk az asztalhoz Mariann magyarázott valamit a fiúknak.

- Sziasztok.- köszöntünk egyszerre Fannival
- Sziasztok.- köszöntek ők is
- Miről beszeltetek?- kérdezte Fanni
- A következő munkánkról.- mondta Dominik
- Még jó, hogy minket ma elengedtek.
- Miért engedted el őket?- kérdezte felháborodva Alexander
- Mert Biankának még be kell szereznie egy fegyvert, és gondoltam elengedem őket egy kicsit pihenni, szóval reggelizzetek meg és mindenki mennyen a saját dogára.

Miután végeztünk a reggelivel én és Fanni elindultunk a lifthez amibe be is szálltunk. A liftben rajtunk kívül még két férfi volt akik egy-egy aktatáskát szorongattak a kezükben.

-Hova mennek?-  kérdezte a magasabbik férfi (nállam kb három fejjel magasabb)
- A fegyverszobába.
- Miért mentek a fegyverszobába?
- Mondjuk egy fegyverért.- mondta Fanni majd megnyomta a gombot aminél a fegyverszoba felírat volt.
- Ilyen fiatalon nyomozók vagytok?
- Nem ghoulok.- mondta Fanni nyugodtan majd elővett a zsebéből egy kártyát amit megmutatott a nyomozóknak, ezután vosszatette a zsebébe a kártyát és a lift ajtaja kinyílt és kifelé húzott magával együtt.

Itt is vagyunk.- mondta majd kinyitott előttem egy kétszárnyú ajtót
- Azta.- a terem hatalmas volt és tele volt különböző méretű és alakú fegyverekkel.

Fanni nem állt meg, hanem ment tovább még egy ajtóhoz amit csak egy kulccsal lehetett kinyitni ami a zsebében volt.

- Ez itt a kísérleti szoba itt fejlesztik ki az új fajta fegyvereket.-mondta majd elindult egy fehér köpenyes embercsoport felé akik körbeálltam valamit
- Örülök, hogy megérkeztek!- mondta egy kb. 2 méter magas férfi- Te vagy az újonc?- kérdezte felém fordulva
- Igen én vagyok.
- Engem Gábornak hívnak gondolom te vagy Bianka.
- Tudom hogy hívják, és igen én vagyok.
- Honnan tudod a nevemet?
- Névtábla.- mondtam majd a velem szemmagasságban lévő névtáblára mutattam.
- Nem csodálom, hogy észrevette szemmagasságban van veled.- mondta majd megsimogatta a fejemet ahogy a kisgyerekeknek szokták
- Hagya békén! Inkább adják ide a fegyverét had menjünk a dolgunkra.- mondta Fanni
- Mielőtt megkapja a fegyverét egy tesztet kell elvégeznie.
- Miből áll az a teszt?- kérdeztem
- Lényegében azt mérjük fel, hogy közel vagy a távolsági fegyvert tudod jobban használni. Szóval hogyha készen állsz ki kell próbálnod egy távolsági és egy közelharci fegyvert. Melyikkel szeretnéd kezdeni?
- A távolságival.- mondtam kis gondolkodás után
-Akkor gyertek utánnam.- mondta egy másik fehér köpenyes férfi majd elindult egy szoba felé aminek üvegfala volt.- Előszőr egy Colt M1911-est fogsz kipróbálni- mondta majd a kezembe adott egy fegyvert.

- Előszőr egy Colt M1911-est fogsz kipróbálni- mondta majd a kezembe adott egy fegyvert

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mivel életemben most fogok másodjára fegyverrel lőni így egy kicsit izgultam. Amikor előszőr lőttem akkor az osztálytársaimmal paintballoztam egy erdőben ahol csak azért győztem, mert felmásztam egy magas fára és onnan lőttem le őket.

- Itt menyél be az ajón majd álljál a középen lévő fémlapra majd lőd le az öszzes mozgó ellenfeledet. Akkor lesz vége a tesztnek amikor mind a húsz ellenfeledet lelőtted vagy amikor az egyik elér hozzád.

GhoulWhere stories live. Discover now