Kapitel 17 - 15 April 2013

103 7 0
                                    

"Say what's on your mind..."

"You don't have any other ideas?"

"Actually I don't..."

****************

Bib. Bib. Bib. Biiiiib.

Jeg fumler med min arm, I det jeg rækker ud efter mit vækkeur. Klik. Kommer det fra uret, da jeg slår det fra. "Bare 5 minutter mere..." Mumler jeg stille for mig selv. jeg vender mig om unden at åbne mine øjne. Jeg putter mig godt inde under dynen. Kniiirk. Tip tap. Tip tap. Tip tap. Jeg mærker to hænder på min dynen, små stille rystelser. "Du skal op nu..." Kommer det still fra en stemme der kun kan tilhører Alexander. "Okay." Svarer jeg. Jeg vender mig om imod ham, og åbner stille mine øjne. Hans ansigt ser helt for grædte ud. Jeg sætter mig op med et sæt, svinger benene ud over kanten, og trækker ham ind til mig. "Alting skal nok blive bedre en dag. Jeg er her ved siden dig for altid." Lover jeg ham. "Vent her, du må godt ligge i min seng." Griner jeg, han smiler.

Jeg kommer ud fra mit walk-in-clothet. Omklædt og klar til dagen. Jeg tager et kig over imod min seng, hvor Alexander ligger og sover. Jeg skæver til uret jeg brugte 7 minutter, men han siver allerede. Jeg kvæler et grin og lukker døren stille på vejen ud. Jeg smutter ned i køkkenet, hvor Luna sidder og spiser toast og far læser avis. Alva, vores køkken medhjælper, putter mere toast på brødristeren, da hun ser mig komme. Jeg ryster på hovedet. "Bare spis det i stedet for mig, Alva." Forklarer jeg. "Oh, forresten Alexander sover, og jeg er sent på den." Jeg snupper min nøgler på bordet, krammer Luna, et hurtigt vink til min far og tager min taske på, på vejen ud af døren.

Jeg kører ind i parkeringspladsen ved siden af skolen. Folk kigger efter min bil. Jeg ved godt den er dyr, men i virkeligheden er jeg ligeglad hvad folk tænker. Jeg slukker motoren, og stiger ud ad bilen. Jeg hører hvisken og gips, I det jeg stiger ud. Jeg lukker min fordør, og begynder at gå imod hovedindgangen. Folk vender deres hoveder imod mig, når jeg går forbi.

Udgivet: 04/05-17

Half a SmileWhere stories live. Discover now