8.rész

343 20 2
                                    

Uhhh az kemény.-bolintott együttérzően a lány.-Ugyan már ez semmi, én 4 nőneművel élek együtt-hüledezett Leo.-Héj abbol az egyik én vagyok-ütötte vállon Camira a fiut.
-Nem ugy értettem,Szeretlek kicsim.-csokolta meg barátnőjét.Itt már Matteoval szakadtunk a röhögéstől. -Ez nem vicces.-mondta egyszerre a gerle pár.-Na akkor ti jöttök, mondjatok valamit magatokrol.-"kérleltem" őket.
-Jo akkor kezdem én-kezdte a sort Mateo-18 éves vagyok,versenyszerűen kosarazok és hobbibol deszkázok,van egy öcsém és egy nővérem,viszont Leoval is testvéri viszonyban vagyok.-fejezte be Mateo.-Ja és cigizek-tette hozzá.-Oké ha már itt tartunk adhatsz gyujtot-vettem ki nevetve a cigis dobozt.Erre ő is elnevette magát.Meg gyujtotta a ciginket(ő is elővett egyet) és beszélgettünk tovább.-Na és te...-kezdtem a mondatot azomban egy kiáltás félbeszakitotta.Na és vajon ki lehetett az?! Hát az én édes drága bátyuskám,Adam.-Molly?-kiáltotta Adam.-Már csak ez kellett-motyogtam. És ezzel fogtam a táskám, Mateo kezébe adtam a cigit és rááltam a deszkámra.-Nekem most mennem kell, sziasztok-kiáltottam nekik mivel már elindultam.-A cigit megtartom manó-kiáltott vissza Matteo.Nevetve folytattam az utam.

Változás Where stories live. Discover now