Kærester..

7 1 0
                                    

MARCUS' SYNSVINKEL:
Hvorfor siger hun tak? Har jeg gjort noget galt? Hold op hvor er jeg forvirret! "Det var da så lidt" siger jeg grinene.. jeg får øjenkontakt med hende og kommer til at kigge på hendes læber og tænker de læber vil jeg gerne kysse!!! Og som hun siger noget bliver jeg revet ud af mine tanker.. "Duu.. Marcus?" Spørger hun stille. "Ja hvad er der Ophelia?" Svarer jeg. Hun griner lidt og siger "Jeg synes du er rigtig sød og flot..." jeg smiler ved tanken om at få det at vide og siger "jamen i lige måde da!!!" "Og jeg tror jeg er forelsket i dig....." siger hun så lidt efter og rødmer.. "Hey...." siger jeg og hun kigger op, hvor jeg kysser hende.. vi smiler til hinanden og krammer. "Så Ophelia.. er vi så kærester nu? Og burde man ikke spørge om kærester inden man kysser første gang?.." spørger jeg og griner lidt..

OPHELIAS SYNSVINKEL:
Jeg Griner lidt og svarer "ja det er vi vel nok.... og det tror jeg da?" Gud hvor er han altså bare mega sød!!!!!!! Jeg smiler for mig selv og vi går ned til de andre nede i stuen. Min mor smiler til mig og spørger "hvad lavede i siden det tog så lang tid?" Jeg begynder at grine og tager bare Marcus i hånden, og vi sætter os hen i sofaen. Jeg sætter mig på hans skød og han lægger armen om ryggen på mig.

MARTINUS' SYNSVINKEL:
Jeg kigger drilsk over til Marcus og blinker til ham. Jeg får et blik jeg vil sige var "hold-dig-fra-hende-hun-er-min!" Agtig.. jeg bliver faktisk ret skræmt men så griner vi alle sammen bare😂 jeg forstår ham jo egentlig godt. Ophelia er en pige som der ikke findes flere af!! Jeg sidder i mine egne tanker da Marcus puffer til mig og siger "Godnat Martinus, vi går i seng nu" jeg kigger spørgende på ham og griner. "Jamen godnat da og sov godt" siger Martinus til hans bror og de går i seng.

JEG HAR SKRIVEBLOKADE NEJ HVOR ER DET TRÆLS!!!! Sorry for et kort kapitel... men håber i kan lide min bog indtil videre..

Ophelia flytter til Norge!!!😍Where stories live. Discover now