ibf's

16 1 0
                                    

Yeeey vandaag zie ik eindelijk mijn internet friends! Ik ben super blij! We hebben afgesproken bij centraal station. We hebben tegen elf uur afgesproken. We gaan de hele dag gewoon hangen en heel veel praten over shawnn! We hebben elkaar leren kennen door ons fannaccount en nu zijn we best friendss.

Ik kom aan op centraal en ik zie ze eerst niet staan. Ik dacht dat ze er misschien nog niet waren. Ik loop maar alvast naar de starbucks toe anders moet ik hier heel  lang wachten. Ik loop naar de starbucks. Ik voel in een keer twee handen voor mijn ogen en zie niks meer. Het is Sara!!! Ik geef haar een knuffel en we vallen op de grond. En dan komt ook nog Iris aanrennen, we zagen haar eerst niet maar toen zagen we haar en renden we meteen naar haar toe!! We zaten met zijn drieen jankend op de grond! Jammer genoeg zijn Noah en Rowan er niet bij want die wonen in de USA. We gaan meet zijn drieen naar de starbucks. I am so happy. We gaan Rowan facetimen omdat Noah niet kon vandaag. Sara facetimed haar en ze neemt meteen op. Als ik haar zie roep ik gelijk ROWAN en iedereen kijkt mij aan. Iedereen lacht en ik zit een beetje schamend om mij heen te kijken. Wanneer Rowan weer weg moet hangen we op. We gaan met zij  drieen de stad in. We gaan gewoon heel veel praten en shoppen. Wij hebben het erover dat we heel graag naar Amerika willen om Rowan en Noah te ontmoeten maar ik mag alleen van mijn ouders : (
Sara en Iris zeggen als ik ze heel graag wil zien moet ik gewoon gaan. Ik zou het heel graag willen maar ik vind het zo zielig voor hun dat zij niet mee kunnen.

You Can't Erase MeWhere stories live. Discover now