d o u ă z e c i ş i n o u ă

538 22 14
                                    

M-am trezit de dimineta si eram mai energica decît un păstor care e pe cale sa-si mulgă oile. De ce?? Simplu. Pentru ca astăzi o sa ma întîlnesc cu Louis! Cît de palpitant sună asta? Foarte!!!

Am mers spre dulap si am stat ca proasta si ma gîndeam daca lui Louis îi plac fetele cu fund sau cu țâțe? Însa e ok, eu am din amîndoua. E foarte amuzant cînd in filme spun ca fetele doar au luat ceva la nimereală si BUM! Sunt îmbrăcate mai ceva ca Marilyn Monroe. Eu daca aş face asa m-as alege cu o perche de sutieni, o pereche de pantaloni de training si tocuri.

Intr-un final mi-am ales un maiou roz, simplu ce avea un mic extraterestru in stînga maioului

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Intr-un final mi-am ales un maiou roz, simplu ce avea un mic extraterestru in stînga maioului. O fusta de jeans si o pereche de pantofi care seamana cu converse dar sunt mai stilate. O pereche de ochelari falsi si 'BUM'! Cine e Marilyn Monroe acum fetelor? (Cu siguranta nu eu, că aia e moartă!)

Îmi era prea lene sa-mi fac singura o cafea asa ca am plecat la Starbucks. Am intrat si m-am pus la coadă. Si daca tot vorbeam de oi, stiti cine-i la teşghea? Harry! A ajuns si rîndul meu. (Multumesc, Doamne!)

-Ce se fie, frumoaso? Ma intreaba Harry.

-O cafea cu lapte, te rog!

-Mica, mare, medie?

-Medie.

-Sigur! Comanda va fii gata in maxim 3-4 minute.

M-am pus la coadă de asteptare pentru băutură mea, iar in 3 minute era gata. I-am multumit, iar mi-a zâmbit prietenos.

Mergeam prin parc si am dat de un salon de infrumusetare. Asa ca m-am gîndit ca o mica schimbare nu va strica. Am băut băutura pînă la sfîrsit, iar apoi am aruncat la urnă de gunoi.

Am intrat, iar după 30 de minute eram gata. Nu mi-a facut cine stie ce, insa nu ma machiasem de mult timp. Era simplu, dar mi-a placut+mi-a îndreptat parul. I-am multumit si i-am data banii necesari.

Spre iesire in domn a alergat spre mine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Spre iesire in domn a alergat spre mine. Purta o haina imensa de blană si pe deasupra era si putin machiat.

-Attendre, Attendre! Strigă el.

-Da? Cu ce va pot ajuta?

-Nu ai dori sa fii mon modèle?

-Poftim?

-Mon modèle! Pentru mon entreprise, Maybelline!

-Vorbiti serios? Spun eu uimită.

-Oui! Tu esti belle! Vous aimez?

-Oui, amigos! Oui!

-Amigos, este un mot spanio-

-Taci si îmbrațisează-mă! Yeyyyyyy!

Va urma...

Capitol nou, unicornii mei pufoşi!🌈🌈 Stiu ca nu am postat dar ăsta este practic cel mai lung capitol al meu, sper ca sunt iertată. Astept pareri în comentarii si sa-mi spuneni ce mai doriti sa se întimple.

P.S: Vreau sa dau dedicatii, in comentarii îmi spuneti la ce capitol doriti.❤❤

Attendre=Aşteaptă
Mon modèle=Modelul meu
Mon entreprise=Firma mea
Belle=Frumaosa
Vous aimez=Ai dori?
Oui=Da
Mot=Cuvînt
Amigos[din spaniola]=Prieten/Amice

Maybelline= Firma de rimeluri la care Gigi Hadid face reclama.





ANONIMUL [L.T]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum