Informatii

29 7 1
                                    

  Innainte de orice acesta nu este un capitol dupa cum puteti vedea,ci doar informatii despre carte si despre mine.
  Cartea dupa cum ati observat nu are distributie si nu o sa adaug una.De ce?Simplu.Eu imi doresc ca voi sa va imaginati personajele si sa le conturati chipul in modul vostru.Totusi,o sa va dau cateva informatii deslre personaje,ce e de stiu si nimic mai mult.
  Kenneth,personajul principal,are acum 18 ani impliniti si este nascuta pe
6 iunie 1999.Mama ei Isabel Grane(pe numele ei de domnisoara) are 35 de ani si a nascuta pe Kenneth la doar 17 ani.Ea s-a recasatorit si are un baiat.Dupa cum stiti Kenneth sufera de Antropofobie si Bipolaritate.
  Infatisarea ei vreau sa v-o imaginati voi,dar cateva detalii importante sunt:
-are parul saten foarte deschis aproape blond;
-parul aproape ii trece de fund;
-este slaba;
-are ochii mari si violeti;
-are forme generoase;
-are pielea alba ca varul.
  Sophia,cea mai buna prietena a lui Kenneth,se cunoac de aproape 12 ani si este cu 1 an mai mica decat Kenneth.Chiar daca nu v-am spus ea este nascuta pe 1 aprilie 2000.Aziz,mama ei,a parasit-o din motive financiare,iar tatal lor a decedat.Mama ei nu a murit ,ci doar a avut o problema.Sophia sufera de Anorexitate si Ipohondrie.Aceasta sufera mult dupa plecare lui Kenneth.
  Cateva detalii referitoare la infatisarea ei sunt:
-are ochii mari si negri;
-parul brunet este lung si ii atinge soldul;
-este mult mai slaba decat Kenneth;
-Are pielea putin mai creola decat Kenneth.
Harry,nu este Harry Styles,este un Harry oarecare(suna amuzant).Acesta este fratele lui Kate si o simbatizeaza pe Kenneth din ce i-a povestit Kate lui.Vreau sa ca imaginati ca este defapt crush-ul vostru,deasemnea puteti spune numele lui in loc de Harry(acesra idee nu este originala si am observat-o in alta carte).
   Kate,terapeuta lui Kenneth,este mama unei fetite minunate Anne si sotia unui renumit propietar de hoteluri si restauranturi de lux pe nume Jacob.Kate are 23 de ani si este nascuta me 24 iunie 1993.
  Este o femeie frumoasa,cu parul saten inchis care trece putin de umeri si este buclat,ochii verzi sunt insotit de niste gene lungu si perfecte iar corpul nu este prea prea ,dar nici foarte foarte.
  Carte am vrut sa arate o oarecare realitate a oamenilor care sufere de tulburari psihice si de personalitate sau cei depresivi.
  Si in final eu,autoarea cartii.Numele meu real este Diana si am o varsta destul de mica.Chiar daca sunt mica la ani am 1.67.Am parul castaniu,buclat mediu,ochii caprui si sunt ok ca si kilograme.Sunt putin timida dar stiu sa-mi apar punct de vedere.
  Sunt Directioner si CryBaby.Imi place sa ies la cumparaturi cu prietenele si sunt mai girlish.
Numele meu de facebook este Diana NH.
  Locuiesc in Pitesti si cam atat.
  Daca aveti orice fel de intrebari atat pentru mine sau pentru personaje va rog sa le lasati aici.
  Scuzati eventualele greseli gramticale.
  Va puuuup si Va multumesc pentru tot.

FobiaWhere stories live. Discover now