Ще бъда нежен.

276 41 3
                                    


Наказанието минаваше все така бавно и скучно . Джимин седеше на най-предният чин а Юнги на най-задния . Беше им поставена задача да напишат есе на тема -"Как трябва да се държим в училище" и "Как трябва да бъдем прилежни и защо?"

Момчетата бяха бързи с есетата си и успяха да свършат с тях преди самото наказание . Тогава телефонът на преподавателката звънна и се наложи тя да изле от стаята.

-Да , господин директор?Добре ще се кача веднага!

-Вие двамата ......Има още половин час ! Да не сте мръднали от тук , аз се качвам горе по заповед на детектор Лий.

Момчетата не казаха нищо . Кимнаха леко и изчакаха преподавателката да излезе от стаята .

-Хей , хайде да се умитаме от тук!- Юнги седна до Джимин .

-Може да се върне преди да е свършило наказанието.

-И какво ? Страх ли те е ?-Подхили се Юнги.

-Не разбира се!

Юнги плъзна ръка по бедрото на Джимин и се доближи до него .

-Не се тревожи , аз ще те пазя!- Прошепна му той в ухото му .

-А теб кой ще те пази Мин Юнги?

Джимин се обърна изцяло срещо него , сложи ръцете си на рамената му и се надигна , така че да бъде върху Юнги.

-Ти разбира се !

-И защо да го правя ?

-Защото аз така казвам!

Юнги придърпа Джимин още повече до себе си ,така че телата им да бъдат блътно едно върху друго. Юнги целуна бавно и страстно Джимин , като изучаваше всяко едно негово ъгълче . Целувката се превърна в битка за надмощие което този път спечели Джимин. Той плъзна ръката си по главата на Юнги , хвана косата му и я издърпа назад което накара Юнги да разбере че той всъщност не е толкова добър колкото изглежда ...
Юнги обгърна с ръце талията на  Джимин и бавно ги сваляше надоло . Юнги стисна задника на Джимин и той истена тихо . Джимин се отдели от целувката за да си поеме въздух и продължи към врата на Юнги . Оставяше големи и болезнени лилави петна , а на места дори и следи от зъби. Продължаваше все по - надолу , и по-надолу .
С две , три  движения Юнги премахна своята и на Джимин тениската. Юнги се обърна така че сега той да е отгоре . Шареше цялото му тяло с език , като не пропускаше да се забавлява и с издутина в панталоните на Джимин , от което той получаваше двойно по -голямо удоволствие .
Продължаваха с така приятните закачки помежду си , и Юнги реши да мине на следващото ниво . Започна бавно да разкопчава дънките на Джимин като продължаваше да го целува . С няколко движения той бе премахнал неговите и свойте дрехи .
Джимин се обърна и се отправи към Юнги , хвана надървеният му член и започна със съвсем леки и адцки възбуждащи и дразнещи движения за Юнги , да овърта езика си около главичката му . След продължително време той започна да движи ръката си по дължината му и я пое цялата . Стенанията и на двамата огласяваха цялата стая , но тях не ги интересуваше..
Юнги се настани зад Джимин и започна да обикаля входа му с език  , като с едната си ръка си играеше по същия начин с дължината му , така както Джимин с неговата .

-Юнги ...

Той не каза нищо..

-Агхх .....Ще...Ще боли ли...?

Юнги се доближи до него и прошепна в ухото му .- Спокоино , ще бъда нежен...

-Ахх хайде , искам те м-много...

-Аз също скъпи..

Юнги вкара единият си пръст в Джимин и започна лека по лека да го движи като същевременно​ се наслаждаваше на стенанията на Джимин който бяха музика за ушите му! Юнги вкара втори , трети , пръст в Джимин продалжаваше да се движи в него като постепенно забързваше темпото си , накрая ги извади и на тяхно място постави своя член с който започна да обикаля входа на Джимин , само и само за да го подразни .

-Ю-юнги ...Агхх не ме ...Дразни ..

-Да започвам ли скъпи ми Чим?

-Ис-искам те с-сега Юнги...

-Ще направя всичко което поискаш...

Без да губи повече време , Юнги бързо вкара членът си в Джимин .
Забързваше темпото все повече и повече като всеки път тласъците ставаха все по -силни , болезнени и възбуждащи и за двама им. Юнги беше оцелил простата на Джимин и все още продължаваше да се движи докато не свърши вътре в него . Юнги постоя известно време така , задъхан и изморен той бавно извади членът си от Джимин и легна до него .

-Джимин ...

-Да ...

-Как беше?( Любопитството в мен надделя...)

-Мин Юнги......Подяволите ти си Бог!

-Още нищо не си видял бебчо..

-Да се облечем и да си ходим ...

-Нали те беше страх че онази каракуда може да се върне ?

-Шегуваш ли се ? Правих секс в училище , вече нямам страх от нищо!

-Така те искам!

-Лелее ....Айш ! Как ме боли задника!

-Време му е да свикне !

Двете момчета се облякоха набързо , излязоха от стаята тихомълком и се оглеждаха по коридорите ...
След отрицателно време вече бяха извън зградата....

DopeWhere stories live. Discover now