Tips for hair

40 4 0
                                    

Buna fetelor, am revenit cu o serie de life hacks-uri/tips-uri pentru par .

PAR

1. Te-a luat valul si ai cam exagerat cu bigudiurile? Nici o problema. E suficient sa pulveri­ze­zi putina apa de toaleta pe un prosop mic si sa-ti tam­ponezi usor parul. Alcoolul din apa de toale­ta va „desface" buclele si vei obtine un look foarte natural.

2. Imi place atat de mult sa am parul intins si ma­tasos incat uneori, fac febra musculara de la „an­trenamentele" cu uscatorul intr-o mana si peria rotunda in cealalta. Din fericire, am aflat ca Ja­mes Mooney (hairstylist-ul Helenei Christensen) re­co­manda „sa iti usuci parul intai  spre interior, apoi spre exterior, pentru a intinde buc­lele dezordonate si nedorite". Evrika! Am scapat de corvoa­da! Pentru a-l proteja de caldura uscatorului, aplica pe parul umed mas­ca fara clatire Okara Concentrat Nutritive de la Re­né Furterer.

3. Geta Voinea (nu cred ca are nevoie de pre­zentare) are un truc imbatabil: „Dupa fiecare spalare, clateste-ti parul cu apa minerala. Va fi mai stralucitor si plin de vitalitate".

4. Intotdeauna alege o coafura care sa se po­triveasca fizionomiei tale. Sfatul meu e sa ceri ajutorul unui expert. Lui Massimilliano, de exemplu, Di­rector Creativ la Miko Beauty Center. Iti va re­co­manda o coafura (in trepte, carare pe o parte sau breton) in functie de forma fetei, a capului si de insertia firelor de par in scalp. (Pun pariu ca nu te-ai gandit vreodata la asa ceva.)

LA 20 de vizualizări revin cu partea a doua . Kisses!

Secretele unei feteWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu