Nerozlučná dvojka❤

168 9 9
                                    

Když Tini vyrostla koupili jsme jí piano a ona se v MusicSchool naučila na něj hrát. Každý den jí u nás vyzvedával Diego a šli spolu do MusicSchool a odpoledne jí zase vracel zpátky domů. Vždy u nás chvíli zůstal a pomáhal Tini hrát na piano. Byli nerozlučná dvojka. Ale byli jen kamarádi?? Myslím že ano protože Tini nám nikdy o něakém klukovi neřekla. Postupně vyrůstali a Tini chtěla něco vědět o své babičce Maríe. Vše jsem jí řekla že zemřela při nehodě když jsem byla mála a ukázala jsem jí fotku. Diego někdy jezdil na babičkou Prisscilou ale nelíbilo se mu tam a tak Tini jezdila s ním. MusicSchool mělo vystoupení a tak jsme se s Leónem šli podívat. Tini zpívala moc hezky. Na konci se ale něco stalo. Stalo se to co se stalo před pár lety i mě. Diego a Tini se POLÍBILI.
Bylo to hezké. Když vystoupení skončilo jeli jsme domů. León je jako můj táta a hned se začal ptát jestli se Tini líbí, je hodnej, je bohatej😄, je slušnej, nedloube se v nose, drží správně příbor...
Když skončil rozhovor Tini šla do pokoje a říkala že je unavená. Když jsem se ale koukla klíčovou dirkou (vím neměla bych) tak jsem viděla Tini jak si Skypuje s  Diegem a po celém pokoji si vylepila fotky Diega. Věděla jsem že ho opravdu MILUJE.
Každý den spolu někam chodili do cukrárny, na dortíky, na BubbleTea, na poutě, nakupovat...
Jednou se však stala hrozná věc ale tu vám řeknu příště.
Vaše Vio
_____________________________________
Doufám že se vám kapitola líbila.
Každý den když to bude možné vydám jednu kapitolu jen o víkendu třeba za den čtyři. Mějte se hezky.
Ahooj

Violetta 4Where stories live. Discover now