Pigen inde i hunden

128 3 2
                                    

Min mor havde fundet en hund gå rundt uden halsbånd, så hun tog den med hjem til os. Jeg skulle passe den alene fordi min mor skulle ud og handle. jeg lå på min seng, og kiggede mine snaps igennem. Jeg kiggede få gange på hunden, den sagde en mærkelig lyd, som den skriger med lukket mund. Kigger på den, måske er den sulten? Jeg rejser mig op og går ind i køkkenet, det tager lidt tid før jeg finder et stykke kød. Der jeg kommer op på mit værelse, er der blod på mit sengetæppe, og hunden ligger på gulvet. Jeg går hen til den, jeg ser en lynlås på maven. Hvorfor er den der? Jeg tager min iPhone og sender en sms til min mor:

Mig: hunden har en lynlås på maven!

Mor: du bilder dig bare noget ind
Mig: nej!!! Se selv!
(sender billede)
Mig:tror du NU på mig?

Mor: gå væk fra den, vent på vi kommer hjem!!

Mig: men den skriger!

Mor: åben den IKKE

Mig: jeg åbner den...

Der jeg åbner den ser jeg en lille pige, hun har langt rødt hår, hun har fregner på næsen og grønne øjne.
Jeg ligger ikke mærke til min telefons bippen. Pigen rækker hånden ud som i en hilsen "hej... Mit navn er... Nellie" jeg ryster hendes hånd "hej Nelliemit navn er Oliv" jeg kigger hurtigt på min mobil.
Mor: OLIV?!
Mor: svar nu ol i!
Mor: Jeg ringer til politiet hvis du ikke svarer
Mig: jeg er her! Der var en pige i hunden!
Mor: hvordan så hun ud?
Mig: hun er finger, med MEGET langt hår
Mor: gå væk frA hende
Mig: okay
Jeg går automatisk væk fra hende, der jeg når til døren vender hun sig om "du er den næste" der bliver jeg bange, jeg styrter ud i køkkenet og gemmer mig. Jeg ser til siden, der sidder en mand med et hunde skin. Jeg skriger, men så putter han skindet over mig.

Scary stories😮😮 (Dansk)Where stories live. Discover now