VISELE

612 33 9
                                    

De când am intrat în liceu știam ca totul se va schimba . Locul ,mintalitatea,eu ,oamenii din jurul meu ... Dar nu aveam sa stiu ce se va întâmpla mai încolo. Dupa 3 ani mai precis cand toate au luato razna .
     Cum am scris si in alte povestioare de ale mele scurte cei drept mam prezentat pe mn si viata mea pe scurt . Acum fiind la o varsta in care ar trebui sa judec cate ceva mam hotarat sa scriu pentru cei interesati de o experienta si de o alta mintalitate .
Viata in liceu ...
Liceul nu e o experienta tragica si urata . Dar daca esti un gay anti social care îi e rusine de oameni treaba se schimba ... Da e acea poveste atipica la care te astepti . Se iau baieti de tine ,tu nu recunosti ca esti gay . Nici in ziua de astazi nu o fac . Trebuie sa fiu precaut într o lume ca aceasta . Am avut multe relati pe parcursul acestor 3 ani ... Nu au mers ... Pot spune ca in ultimi 2 nici nu ma mai interesat . Da ma contrazic . Pe parcursul unui an ...  Sunt cu conceptia «nu ma cauta nu i caut» . Sunt o persoana timida plina de inhibiții care plnge si care vrea sa para tare si puternic față de toti .  Imi iese . Unele glumite ma dor dar tac si schitez un zambet un Haha sec .
Liceul.pentru mine nu a insemnat umilinta pentru ca recunosc nu am foarte multe haine cum se poarta acum in 2017 . Nu am cum sami cumpar . Daca nu am nu am . Intr.un liceu e greu sa ai haine defapt aceleasi haine de 3 ani . Dar te uiti la alti spui ca vrei si u te uiti la tine plangi in tine si treci mai departe . Nu ai cum sa ti strici ceva pentru ca nu il vei mai avea . . .

Liceul in primi 2 ani mi au lasat un gust amar si rece . Aveam un coleg care se lua tot timpul de mine . Isi batea joc de mine si alti radeau . Asta se întâmpla deoarece eu fiind si mic de inaltime nu ma puteam lua de el ... Oricum am trecut peste . Acum fiind in al 3 an de liceu totul e bine  ... oare ?! "
Nu nu a fost .
Totul a inceput când TATA sa imbolnavit si dupa un timp a murit . Da e tragic sa pierzi o persoană draga tie in special cand ai cautato ai gasito si stiai ca ai sa o pierzi . . . Am un singur regret fata de acel suflet ... dar asta o so stim doar eu cu el . 
Inca e viu . Il simt prin preajma . Nu e fericit vazand ceea ce a lasat in urma .  Eu sint mai rece mai crud , mai rău, mai nepasator astept doar sa fac varsta majoratului sa plec sa imi incep din nou pentru a 4 oră viata de la 0 .  In familie totul sa înrăutățit si a intrat si alcoolul in ea . De multe ori când erau scandaluri in casa maam gandit sa plec si sa nu mă mai întorc . Dar ceva ma intoarce mereu ...
Am inceput sami urasc mama dar si ea pe mine . Ma spart in milioane de bucati pe care nimeni vreodata nu o sa le mai refaca . O sa traiesc cu povara ca sunt un nimic si nimeni nu ma vrea . Nimeni nu ma vrut vreodata . ... .
Nici nu stiu daca se merită pe pământ   daca u nu insemni nimic pentru nimeni si nimeni nu te baga in seamă . Imi aduc aminte la o ora de română o ora lacare imi place . Trebuia sa citim sau sa recitam poezi . Eu l am ales pe Bacovia . Ma simt bine citind din poeziile sale ...  Am ridicat mana sa citesc si eu chiar daca nu prea vroiam . Nu vroiam sa o dezamăgesc pe profa prin ne implicarea in acest proiect . Desigur am fost invizibil ... mam simtit foarte prost in momentul acela . Dar am putut totusi sami citesc poezia : Bacovia Liceu
             Liceu cimitir al vieti mele ..
                   ...
...
...
      ...
  Citestio daca vrei . E scurta .
  George Bacovia Liceu sau ina o poezie foarte frumoasa nervi de primavara . ...
Liceul ma invatat ca in viata ai să dai de multe obstacole dar le poti trece .

... imi place de un tip din liceu . E a XII . E superb . Dar ca si in Luceafarul de Mihai Eminescu eu sunt Hiperion sau Luceafărul care nu o sa aiba parte de dragoste ...
  Nu sunt un baiat frumos . Stiu asta . Si stiu ca o sa regret ca nu am iesit niciodata cu amicele mele  dar nu am inca tupeul de a face asta .
   ...
Am scris pentru ca vreau sa vad daca voi sau tu esti de acord cu mine . Nu am spus toate detaliile pentru ca nu exista cuvinte pentru ceea ce am simtit dar sper sa ti placa .
Vreau sa fac o campanie . Stiu sunt mi de asa ceva . Eu vreau doar intr.o zi cand ai timp oprestete la oameni si uitate in jur . Fac asta zilnic si o sa vezi si tu ceea ce am observat si eu . Ma gandesc adesea cum sa faci ca celălalt sa fie fericit . Mereu amfacut asta . Vreau o lume mai buna cu totii vrem dar stim ca nu o se schimbe aici asa usor .
Liceul este o experiență faina . Cu bune si cu rele trebuie traita .
Imi pare rau pentru greselile de ortografie si punctuație pe care le am făcut .  ...
Ma gandesc chiar in clipa asta cum e sa fi avut o altă viață . Dar cred ca dacă as fi avut total opusul a ceea ce am ceva mai bun mi ași dori cu siguranță alta viața . Cum spun eu niciodata nu i' bine cu ce ai ...
                                        Daca vreți sa scriu o poveste inventata despre gay in care sa fie tot ce se numeste viata gay astept mesaje .
       Multumesc pentru ca ți ai rapit din timpul tsu pentru a citi asta .

GAYUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum