Oamenii

1.1K 57 28
                                    

                              I
   In ultima perioada m-am confruntat cu multe persoane negative. Multe mesaje urâte cu, cuvinte obscene si multe chesti ne adevărate despre mine . Multă lume mă judecă pentru că sunt gay si îmi caut partenerul. Dacă nu asi caută și nu as cunoaște oameni/gay  cum as putea sa găsesc pe cineva . Orcum . Ieri am primit un mesaj de la un gay mai mic la ani ca mn.  Mi-a scris că sunt ,,bicicleta grupului" pentru ca vorbesc cu toți membrii acelui grup si m-am dat la 3, 4 tipi de acolo . Desigur sunt un om care nu a avut o viață ușoară și tot ce am e pe cont propriu deoarece pe mine nu ma pupat NIMENI în fund si nu mi-a dat așa degeaba nimic . Dar oameni o să mă judece mereu chear dacă nu mă cunosc . Dar asta nu mă deranjează dar sa nu ma vorbească de rău la alți. Asta ma doare cel mai mult. Ca unul din foști mei ,, prietenii" sa fie de acord cu ei si să-mi zica aceleași prosti.  Nu îmi place că un om care nu ma cunoaște si nu știe cum am trăit eu sa ma vorbească de rău când el face același lucru. Toti suntem foarte turiști in fața calculatorului sau a telefonului.  Sincer eu de atunci nu mai susțin așa zisa lor comunitate (de gay)  care nu există deoarece ei se vorbesc de rau ei își sapa groapa singuri .
                           II
       Cine o să-mi citească povestioara sper sa le placă eu am spus ceea ce mi sa întâmplat sper ca nu am scris greșit .
                         III
    Eu  nu judec dar sufăr din cauza unor oamenii răi care judecă înainte să cunoască omul . 
  Încerc să nu mai ascult si sa nu mai pun la suflet vorbele lor. 
   ,,În viața trebuie să nu îți pese de nimeni . Trebuie să lupți pentru tine si să-ți faci tir bine făcând ule altora rău" . E un motoo pe care mulți îl folosesc în viața lor . Dar eu nu vreau să fac asta . Dar dacă trebuie o sa calc în picioare pe oricine mi se opune în ami creea viața modesta si simplă pe care vreau sa o am. 
                          VI
Sper ca va plăcut din nou dar sincer nu vreau să fiu rău sau sa fac pe cineva să se simtă rău.  Nu judec dar când o fac o fac fără să fie cu rea intenție.  O să continui cu un nou capitol în care o să fie o săptămâna o lună din viața mea așa cum e ea.  Dar până atunci sper sa fiți câți mai multi cititorii. :)

GAYOù les histoires vivent. Découvrez maintenant