22. Kyssa en kille i Azaleadalen (i maj)

8 0 0
                                    

Detta är inte, som det andra, taget från luften. Det grundar sig i Håkan Hellströms Valborg där han sjunger "och i Azalean kan man inte undgå att bli kär". Inte för att målet är att bli kär, och jag vill inte sätta press på någon potentiell kille nu, men jag vill känna av det. Kanske bli kär för en kväll, eller längre än så. 

Men soligt, lätt vårvärme, doften av vår. Jag vet en perfekt liten plats jag vill kyssas på med en stor azalea bakom och så att man ser ut över hela Azaleadalen. Den ligger så när man går från fågelhuset med skogen på höger sida och gräset på vänster så kommer man till en liten dubbel-väg. Det är liksom två vägar från den stora vägen som blir till en, bara typ två meter senare (bra jobbat). Det finns även nån skylt där det står Azaleadalen (tror jag) och en skabbig träbänk. 

Varför det ska vara i maj vet jag inte. Helst ska det väll vara på Valborg. Men det är lite för specifikt så maj funkar bra det med. Jag gillar maj, det är en fin månad. Och maj är bättre än april, om man ska ta en hel månad. Så detta gäller från Valborg till sista maj. Azaleadalen är väldigt fin i maj, det börjar blomma (har jag för mig, eller så bara vill jag det ska det), och det är alltid vackert i Slottsskogen. 

Så om du vill ha en idiot lägg din hand i min och kyss mig i Azalea mellan Valborg och maj.

(PS: Bilden är waaay to cheesy)

100 saker att göra innan jag dörDär berättelser lever. Upptäck nu