ΚΕΦΆΛΑΙΟ 13ο

318 69 51
                                    

Η επόμενη μέρα άρχισε , ξύπνησα , έφαγα και πήγα σχολείο .

Εκεί είδα την Καρλ και τον Τζέιμς Όχι δεν πήγα να τους μιλήσω . Δεν ήθελα εννιωθα κάτι που με κρατούσε . Ήταν και οι δύο σε διαφορετικό μέρος .

Η Καρλ ήταν με κάτι κοριτσια και σε όλο το διάλειμμα ήταν με αυτές ούτε καν με κοίταξε μόνο εγώ κοιτούσα σαν βλαμενη και αυτήν τίποτα . Μιλούσε και κουτσομπολευε και συμπεριφερόταν σαν να μην έγινε τίποτα ... Έλεος κοίταξα και σήκωσα το φρύδι μου !
( Το κάνω συχνά αυτό όταν βλέπω πράγματα που μου την δίνουν ... )

Ο Τζέιμς ήταν με τα αγόρια . Και ναι ούτε αυτός με κοίταξε ούτε καν με χαιρέτησε ... Ήταν με τα αγόρια στην πίσω αυλή και συζητούσαν για ποδοσφαιρο . Τον κοιτούσα ώρες Για να με κοιτάξει και να τον χαιρετήσω ... Αλλά αυτός τίποτα !

Η μεγάλη ειρωνια σε όλο αυτό είναι πως στην παρέα του Τζέιμς βρισκόταν και ο Πολ και αυτός του μιλούσε σαν να τον γνώριζε και από χτες . Λες και δεν ξέρει τι περάσαμε για αυτόν , τι τραβήξαμε για αυτόν ....

Έτσι εγώ τα παράτησα !
Και ως συνήθως εγώ ήμουν μόνη σε μια γωνιά και σκεφτομουν ...

Μα γιατί είμαστε έτσι ?
Γιατί είμαστε μαλωμενοι ?
Τι έχει συμβεί ?
Αυτός ο Πολ φταίει για όλα ... Αυτός Μας χώρισε ..

Πφφφ το κουδούνι χτύπησε και σκέφτηκα ότι ...

"Καλό θα κάνει και στους τρεις μας να μείνουμε για λίγο χωριστά . Θα μας βάλει να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε τι γίνετε ....

------------------------------------------------------

Αυταα για σήμερα ! Αν σας άρεσε ψηφίστε το και σχολιάστε για τις αντιδράσεις σας γιατί μου αρέσει να βλέπω τα σχόλια σας !

Τα λέμε στο επόμενο !

Ββ

It's a demon ? Where stories live. Discover now