Capitolul 1: Rapita

54.7K 1.3K 204
                                    

Capitolul 1: Rapita

Razele soarelui isi faceau usor aparitia in camera mea. Scoala se terminase de mai bine de trei saptamani iar eu ajungeam cam in fiecare zi pe la ora patru acasa mai mult beata decat treaza, dar asta inseamna sa fii adolescent petreceri pana dimineata tarziu, alcool, droguri si sex. Desi la ultima parte nu m-am bagat pana acum am de gand ca vara asta sa scap de feciorie. Nu ca oricum mi-ar fi fost vreodata de folos de fapt mai mult ma incurca, dar pana acum nu am vrut sa scap de ea. Vreau ca prima data sa se intample cu un strain, nu vreau ca cel care ma dezbirginat sa se plimbe zilnic pe langa mine, m-am gandit ca e mai bine asa avand in vedere ca prietenei mele Viky ii sunt scosi si acum ochii cu faptul ca a fost virgina cand avea saptesprezece ani, nu vreau sa patesc acelasi lucru, clar nu as suporta. Desi am saisprezece ani nu cred ca voi regrete vreodata ca am fost virgina pana la varsta asta. Deci pentru a scapa de virginitate mai am exact doua saptamani la dispozitie, pentru ca atunci voi implini saptesprezece ani si deja trebuie sa fiu corupta.

Imi deschid lenesa ochii si privesc pe fereastra necrutatorul soare care nu vrea sa ma lase niciodata sa dorm cat vreau. I-au telefonul de langa pat sa vad cat de mult am reusit sa dorm azi. Este ora paisprezece si un sfert, ar cam trebui sa ma ridic din pat si sa ma arunc sub jetul de apa rece revigoranta a dusului pentru a mai scapa de ameteala. Dupa trei saptamani de betie in fiecare seara am inceput sa nu mai simt mahmureala dimineata ci o usoara ameteala care trece imediat cu un dus rece si o cafea cu lapte.

Arunc de pe mine lenjeria intima neagra care mi-a devenit pijama de cand a inceput vacanta si intru sub jetul fin al apei, fiind gata sa fiu rasfatata de prospetimea apei.

Baia a fost umpluta de mirosul dulce al gelului meu de dus cu lapte si miere, ador sa ma rasfat in intimitetea baii mele albe. Viky nu a reusit sa imi schimbe parerea despre gelul meu preferat de dus, ea preferea aroma proaspata si puternica a portocalelor de aceea a incercat si pe mine sa ma faca sa folosesc acel gel de dus, dar nu a reusit nici in ziua de azi, eu nu renunt la mierea mea.

Viky este cea mai mare fata din grupul nostru de prieteni acum are optsprezece ani iar Justin este cel mai mare baiat are nouasprezece ani si pana acum nu a ratat vreo ocazie sa se dea la fiecare fata care ii atrage atentia, uneori cand se plictiseste ajunge sa se dea pana si la babe, este amuzant sa le vezi rosind atunci cand le sunt aduse complimente de un baiat atat de tanar si frumos. Desi nu simt nimic pentru el trebuie sa recunosc ca este foarte atragator. Par negru scurt mereu aranjat sa para dezordonat dar si adorabil in acelasi timp, ochii negrii precum pana corbului, buze groase si carnoase care te invita sa le gusti ce sa mai bic de abdomenul foarte bine lucrat, uneori am impresia ca se culca si se trezeste in sala de forta. Cred ca ar trebui sa ma opresc din al lauda sau ma voi razgandii si voi sarii in bratele lui. Suntem si buni prieteni el ma aduce acasa in fiecare seara asigurandu-se astfel ca nu patesc nimic rau. Este o persoana amuzanta, foarte rar se enerveaza dar si cand o face ghinionistul nu scapa usor.

Iesita din dus m-am indreptat spre sifonier pentru a alege ceva cu care sa ma imbrac azi. Am optat pentru o tinuta lejera o pereche de pantaloni scurti de blugi albastru deschis, un tricou larg si lung gri cu un model negru care cadea de pe un umar si in picioare o pereche de tenisi negri. Mi-am prins frumosul par saten inchis intr-un coc lasand cateva suvite libere. Desi par mai rebela si poate putin si destrabalata nu sunt de loc asa, din potriva sunt rusinoasa si rosesc foarte repede, desi sunt o fire prietenoasa oamenii imi castiga cu greu increderea dar o pot pierde foarte repede de asemenea.

Stăpâne!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum