• Uitbraak •

77 4 4
                                    

"Aan tafel!" riep mijn moeder door de gangen van ons huis. Ze schreeuwde zo hard dat de vogels die buiten in de boom zaten wegvlogen.
Ik liep naar de woonkamer en ging aan tafel zitten. Er stond een grote pan met één klein rookworstje erin. "Mama dit is te weinig" riep mijn broertje. Het rookworstje werd in 4e verdeeld. "Er wordt geen eten meer gebracht naar de stad. Daarom zijn de winkels leeg en omdat ik wist dat alles op zou gaan kwam ik gisteren met een hele voorraad thuis en daar moeten we ZUINIG mee doen! Maar we hebben andere dingen te bespreken." Mijn vader begon met praten: "de buren hebben een bunker en we zijn er welkom. Het virus is ook in het Verenigd Koninkrijk uitgebroken. De kans is groot dat het dan ook in Nederland uitbreekt. Het kamp in Amsterdam is te kwetsbaar. Als we naar het kamp gaan en stel dat iemand in dat kamp het zombie virus heeft, gaan we er allemaal aan. Dat wil ik jullie niet aan doen, dus daarom hebben we besloten dat we naar de bunker van de buurman gaan. De buurman is een arts dus hij heeft veel ervaring met wondjes en ziektes. We zullen bij de buurman veel veiliger zijn dan in het kamp rondom Amsterdam." Mijn vader was uitgesproken. In zijn ogen kon je zien dat hij van het leven houdt, en natuurlijk ook van ons.

AVOND
- DEURBEL. * melodietje van Mozarth*
Mijn moeder opende de deur. De buurvrouw stond aan de deur.
"Jullie moeten nu naar de bunker komen. Het zombie virus is in Utrecht uitgebroken. Jullie moeten zo snel mogelijk komen, neem ook genoeg eten mee. Over 15 minuten sluiten we de bunker!"
De buurvrouw liep weer naar huis. "Godverdomme" hoorde ik vanuit de kamer komen. "Iedereen, pak zoveel mogelijk spullen, we gaan naar de bunker"

Ik liep langzaam naar mijn kamer. Wat moet ik meenemen? Wat moet ik achterlaten?
Ik pakte de koffer die ik bij de postcodeloterij heb gewonnen uit de kast en ritste hem open.
Ik deed er mijn fotoboeken in. Ik deed mijn oplader in de koffer. Daarna greep ik mijn knuffels en smeet ze in een tas. Vervolgens stopte ik al het kleding (alles wat in de kledingkast zat) in grote zakken. Zo kwam ik met 2 grote zakken en een mega koffer aanlopen.
Terwijl ik mijn zus hoorde zeuren over haar dildo greep ik snel nog wat eten. Terwijl ik wachtte op mijn ouders, liep mijn zus naar buiten.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Terra MortiWhere stories live. Discover now