1.BÖLÜM

7 0 0
                                    

Ben babasıyla problemleri olan hiçbir kadının mutlu olduğunu görmedim.
Önüne dünyaları serin,fedakar dostunu koyun önüne..
İstediği kadar ben çok mutluyum,çok eğleniyorum desin.
Babası kalbinde yara olan kadınların hiçbir zamanı iyi geçmez.

Kapımın açılmasıyla naif uykumdan uyanmıştım.kapıyı açan ablamdı.Hiçbir derdimi bilmeyen ablam."Ne zaman kalkmayı düşünüyorsun nefes" diye sorduğunda yüzüne bile bakmadan banyoya doğru ilerlemiştim.Sinirlendiğini hissede biliyordum.

Tam banyonun kapısını açacakken "Neden böylesin,bana düşman gibi davranmaktan bıkmadınmı? Bu tiripler yetmedimi nefes.Dahasıda varmı?" diye abuk subuk sorular sormaya başladı.Hayla yüzüne bakmıyordum ve bu onu deli gibi sinirlendiriyordu."Yüzüme bak!" diye bağırdığında gözlerimi gözlerine kitleyip "asıl sen her sabah bu manyak soruları sormaktan usanmadın mı? Bana bir daha bağırma şimdi odamdan defol!" diye yüksek bir sesle bağırmıştım ablam biraz irkilsede omuz silkerek nihayet odamdan çıkmıştı.

Banyoya girdim,saçlarımı tepeden topuz yapıp elimi yüzümü yıkamıştım.Banyodan çıkmış dolabıma doğru ilerlerken annemin sesiyle bir anlık yerimde durmuş dinlemeye çalışıyordum.Sanırsam "Nerede kaldın" diye isyan ediyordu.

Biraz daha hızlı olarak dolaptan siyah belinde gümüş detaylı,omuz dekolteli elbisemi üzerime giymiştim.Saçlarımı açıp doğal haliyle sadece taramıştım.Rujumu ve rimelimi sürüp,annemin,bana 16.yaş günümde aldığı altın kolyeyi takıp, ayağımada siyah topuklu ayakkabılarımı geçirmiştim .Aynada kendimi süzdüğümde idare eder diye ekleyip odadan çıkmayı başarmıştım.

Sofraya geldiğimde annem ile ablamın yemek için beni beklediğini görmüştüm.Bir saniye durup geri dönmeyi düşünsemde böyle bir şeyin mümkün olmayacağına anlayıp yoluma devam etmiştim.

Yemek yerken sadece tabağıma bakıyordum ve pek bir şey yememiştim.çünkü bugün maalesefki ablamla birlikte bana bir şeyler alacaktık.Sanki eksik bir şeyim varmış gibi.Ama neymiş aylardır kendime hiçbir şey almamışım, bak bak sen evet almıyorum senin gibi hergün kıyafet alacağıma hiç almayayım daha iyi.Sanki hanfendi aldığı her şeyi giyiyorda.Dolabını açsam etiketi üzerinde en az 200 parça kıyafet bulurum.Şizofren....
/////////////////////////////////////////////////////////////
Arkadaşlar bunu 1.bölüm yapmak istedim.Yarın ikinci bölümüde yazacağım.İnşallah beğenilir.💞💞💞
Bu bölüm kısa oldu biliyorum ama ilk bölümü pek fazla uzatmak istemedim.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 22, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

UMUTSUZUN HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin