5.BÖLÜM PART 1

371 24 7
                                    



Evet arkadaşlar uzun zamandan sonra yeniden burdayım bu romanı okuyup en çok yorum atanlardan isimlerini buraya yazacağım mesajlara bakıyorum cevap veriyorum minnoş okuyucularım sizleri çok seviyorum beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.









Arayan 'Yeni belam ' bu da kimdi şimdi ben böyle isim kaydetmedim ki, o anda buse bana bakıp sonra elimdeki telefon bakıp "afra sen iyi misin ? " dedi şüpheci tavırla.

"Yook yok birşey "diyerek olayı bastırmaya çalıştım. Olay falan yok ama her an olabilir bunun için kimseye söylememem gerekiyor. Buse o anda yanıma yaklaştığında hemen telefonu cebime sıkıştırdım.

"Afra bak yine soruyorum iyi misin sen niye telefonu sakladın " diyerek telefonu işaret etti. O yaklaştıkça ben geri adımlıyordum takii duvara çarpana kadar. "Ya buse yok birşey üstüme gelme " diyerek bağırdım. Evet bu durum şuan ürkütücü bir hal alsa da kimseye söylememem gerek.

"Peki sen öyle diyorsan zaten saat geç oldu yatalım mı artık "esnemeye başlamıştı bile.

"Tamam" diyerek hemen yatağımı açmaya başladım. Zaten çift kişilik yatak olduğundan ikimizde sığardık. Yatağı açar açmaz pijamalarımızı giyip, dişlerimizi fırçalayıp yatağa yattık. Ben hala olayın etkisinden çıkamazken buse bana dönüp " afra sana birşey söyleyeceğim ama kızma " diyerek şimdiden üstelemeye başladı.

"Söyle bakayım kızıp kızmamam ne söyleyeceğine bağlı " gözlerinin içine bakarak söylemesini bekledim.
"Ya şey daha yeni geldin ama melih sana aşık galiba "diyerek gülmeye başladı. Benim gözlerim sonuna kadar açılırken o hala gülüyordu.

"Buse saçmalama geldiğim 2 gün olmuş sen ne diyorsun ben melihi arkadaş olarak görüyorum o da aynısı görüyordur" diyerek busenin gülmesini bastırdım.

"Valla ben orasını bilmem niye sen başka sınıfa geçtin diye o da geçti" evet haklıydı niye öyle birşey yapmıştı ki bende bu durumu anlamış değilim.

"Onu neden yaptı bilmiyorum ama ben melihe aşık falan değilim o da bana bence daha fazla saçmalamadan yat uyu" dediğimde buse sadece "tamam" diyip arkasını döndü. Benim aklımda başka birşey vardı bu yeni belam kimdi acaba ben arasam öğrenebilirmiyim. Evet ya bence aramalıyım. Yataktan yavaşça kalkıp balkona çıktım yeni belam kimmiş şimdi ortaya çıkacak.

3. çalışta telefon açıldı ama ses vermiyordu pes edip "kimsin" diyerek yavaş sesle konuştum. Sadece bir ses duydum sadece "yeni belan" telefonu kapadı. Bu da ne demek şimdi anlamadım ben kimseye bulaşmadım ki yeni bela da nerden çıkıyor ama bu olayı araştıracam ne kadar korksamda her zaman ki merak dışarısı soğuktu fazlasıyla hemen içeri girip yatağa yattım. Buse hala uyuyordu ve öyle bir şekilde yatmıştı ki ona gülümseyip bende yattım.

***

Bir ses uzaktan öyle boğuk geliyordu ki zar zor gözlerimi açtım aydınlığa. Ses daha yakından gelmeye başladı yarı uyanıktım yataktan kalkıp sesin olduğu yere baktım alarm çalıyordu.Hemen kapatıp yeniden yatağa yattım yanımdakine baktığımda hala uyuyordu. Yüzünde masumluk vardı bir o kadar da tatlılık. Alarm ikinciye çaldığında bu sefer buse de uyandı. Yataktan hızlıca çıkıp alarmı kapatıp lavaboya gittim. Rutin işlerimi hallettiken sonra okul kıyafetlerimi giyinmeye başladım. Aynı işlemi buse de yapıyordu.

"Günaydın busecik"

"Günaydın afracık"

İkimizde işlerimizi bitirdikten sonra mutfağa indik.

Mutfaktan nefis kokular geliyordu buraya taşındığımızdan beri annem resmen başımıza aşçı çıktı. Abime ve anneme 'günaydın' diyerek sofraya geçtim buse de yanıma oturdu ama bir o kadar da utangaçtı tabi bende bir misafirliğe gittiğimde fazlasıyla utangaç olabiliyorum. Abim hemen masadan kalkıp işe doğru yol aldı abim benim herşeyimdi ilk babam sonra abim gelirdi bunca zorluklara bunca yükün altına girmişti.

PSİKOPAT MAFYA VARİSİWhere stories live. Discover now