2.

3.3K 99 28
                                    

Ik sluit mijn telefoon af en ga goed liggen. Al snel val ik in een droomloze slaap.

Noa.

Ik word wakker en kijk hoe laat het is. 03:43. Ugh waarom word ik altijd midden in de nacht wakker? Wacht eens even... Ik herken Louis ergens van.

Uiteindelijk besluit ik zijn kamer te doorzoeken. Ik loop zo stil mogelijk naar beneden. Shit wat is zijn kamer? Ik loop de eerste kamer zo stil mogelijk binnen. Badkamer..

Na nog 4 kamers kom ik bij de goede kamer. Man dit huis is groot.. Ik loop naar zijn bureau en maak het bovenste laatje open, helemaal leeg.. The Fuck Louis. Ik loop naar zijn kast en trek hem open.

Niet zo'n goed plan achteraf.. Ik sloop per-ongeluk zijn deur van zijn kast eruit en ja je raad het al ik val met de deur op me... Oops.

Hij schrikt gelijk wakker en knipt het licht aan. Als hij me ziet rent hij gelijk naar me toe.

"Wat the fuck ben je aan het doen?" Vraagt hij een beetje slaperig maar toch bezorgt. Cute...

"I-ik was eh.." stotter ik. "Je was wat aan het doen?" "Ik doorzocht je kamer?" Vraag ik meer. "What the fuck waarom zou je dat doen?"

Btw ja ik lig nog steeds onder de deur. "Nou ik herkende je ergens van en ik kon niet meer slapen dus ik dacht hey laat ik Louis zijn kamer doorzoeken. En ja nu lig ik onder een deur." Hij begint te lachen. Zo grappig ben nou ook weer niet..

"Zou je asjeblieft willen ophouden met lachen want dit doet best veel pijn..en zou je de deur van me af willen halen?" Hij stopt gelijk met lachen en haalt de deur van me af.

Ik sta op. Iets te snel want ik zak alweer door mijn benen. Louis vangt me nog net op. "Hey kleine pas je wel op." Kleine.. de tranen schieten alweer in mijn ogen. Man ik mis ze.

Voor ik het weet rollen de tranen ook alweer over mijn wangen. "Hey wat is er?" Vraagt hij. "Niets." Zeg ik kortaf. Louis loopt weg. Wat gaat hij doen? "W-waar ga je h-heen?" Vraag ik gebroken.

"Een EHBO doos halen je hoofd bloed." "Oh Okay." Ik zucht opgelucht. Bloed mijn hoofd? Ik sta op want ik zat op het bed en loop naar de badkamer. Ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen. "NOA!" Hoor ik Louis roepen. "Ja, schreeuw niet zo er slapen nog mensen." "Waar ben je?" "Badkamer."

Ik krijg steeds meer zwarte vlekken voor mijn ogen. Ik hoor de deur nog open gaan maar dan word alles zwart voor mijn ogen.

•~•

Ik word weer wakker in mijn bed. Hoe kom ik hier? Ik probeer uit bed te gaan wat niet lukt want iemand heeft een arm strak om me heen geslagen. Ik draai me om want dat lukt nog wel en zie Louis naast me liggen.

Zijn mond hangt een stukje open en zijn haar zit door de war. Het ziet er wel schattig uit. Maar zijn arm mag wel van me af..

Ik pak mijn telefoon en kijk hoe laat het is. 10:34. Ik ga naar Snapchat en maak een foto wel met mijn hand voor de camera zodat het beeld zwart is. Niet iedereen hoeft mijn mooie ochtendhoofd te zien..

Ik zet bij de foto: 'Goodmorning world💗🌎' daarna sluit ik Snapchat af en ga naar WhatsApp. Ik ben zo populair..Not. Geen appjes. Mensen houden echt van mij..

The New Tommo. |N.J.H|                    [✔️]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum