Echipa scolii

3 1 0
                                    

Venise ziua de miercuri si totodata a treia zi de scoala. Azi aveam ore pana la 2 dar eu nu eram interesat de ore ci de cine m-a sunat ieri pe drum spre casa. Tonalitatea aceea mi se parea destul de cunoscuta. Era ora 7 iar eu incepeam sa ma pregatesc de scoala. Eram pe punctul de a pleca cand observ ca miam uitat echipamentul asa ca am fugit sa il iau repede. Cand am ajuns la scoala am fugit repede sa ma schimb ca sa nu intarzii. Cand am intrat ceilalti au inceput sa alerge. Drept pedeapsa ca am intarziat a trebuit sa alerg 20 de ture nu doar 10. Sincer nu ma deranja fiindca nu aveam probleme cu alergatul. Dupa ce am terminat turele, doamna diriginta m-a chemat pe mine si pe inca 4 colegi. Ne-a spus ca de la ultimele doua ore sa plecam acasa. Prima dată m-am gandit ca e chiar bine ca plecam mai repede, dar dupa mi-am adus aminte de treaba ce am avut-o la ora 2. Trebuia sa ma duc sa o ajut pe o prietenă, ei bine "trebuia". Oricum stiam ca ma placea si ca asta e o incercare de a ei de a sta cu mine dar eu nu eram deloc interesat. Orele la care am stat a fost română si matematică. La romana am scris toata ora comentariul unei povești iar la matematica nu am facut nimic.
Venise timpul sa plec acasa. Angel vine spre mine si ma intreaba asa pornit:
Angel: Unde dispari?
Eu: Acasa. Sa imi zici de am pierdut ceva.
Angel: Deja ai pierdut ceva.
Eu: Ce sa fii pierdut?
Angel: Din pacate nu iti pot dezvalui asta, dar o sa afli la momentul potrivit.
Eu: O....k.
Spun mirat asta si după continui sa imi iau lucrurile si sa plec. Merg spre casa destul de îngândurat la ce a spus Angel. El era tare agitat cand a venit sa vorbeasca cu mine. Și cică am pierdut ceva. Asta e intrebarea mea ca ce am pierdut. Trecuseră cele doua ore de la care am plecat. La ora 5 trebuie sa fiu din nou la scoala. Trecuseră din nou două ore si eu eram plictisit de moarte. Citeam o carte care inca nu am terminat-o, ascultam muzica, faceam cam ce puteam si tot ma plictiseam. Venise ora 4 asa ca eu m-am pregatit sa pornesc spre scoala. Ma suna Angel:
Eu: Da spune.
Angel: Vezi ca avem tema la franceza.
Eu: Nu o fac.
Angel: Ok, azi vii sa dam o tura cu bicicletele.
Eu: Nu pot.
Angel: De ce?
Eu: Sunt pe drum spre scoala. M-a chemat diriginta.
Angel: A ok.
Eu: Mai discutam amice salut.
Angel: Ok salut.

Am inchis si mi-am continuat drumul. Am ajuns la scoala si imi vad colegii care au fost si ei chemati la scoala. Printre ei il vad si pe Dan. Ii salut pe toti si dupa stam la o vorba. Il intreb pe Dan din curiozitate ca de ce am fost chemati. El zice ca probabil sa se selecteze ceilalți jucatori pentru echipa scolii. Cand am auzit asta, am fost putin mirat caci am fost si eu chemat dar eram tot odata si bucuros. Se facuse ora 5 asa ca am intrat in scoala si ne-am schimbat. Ne-a spus sa facem incalzire si dupa vom da probele. Aceste probe constau in: Alergare de rezistență, saritura in lungime, saritura în înălțime, sprint simplu, sprint cu dribling si dupa ne-a pus sa jucam cu jucatori deja selectați. Timpul trecusera iar noi incet terminaseram cu probele. Dupa o ora si jumatate am terminat si am putut pleca acasa. Doamna diriginta a spus ca o sa ne spuna ea rezultatele si ca cine va fii selectat. Dupa ce am terminat si mi-am schimbat hainele i-am salutat pe ceilalti si am plecat acasă.

Iubirea săltăreațăDonde viven las historias. Descúbrelo ahora