Gece

426 193 176
                                    

Uzun süredir midemize sıcak bir çorba ve et girmemişti. Şimdi kendimizi daha güçlü ve mutlu hisseder olmuştuk. Yemekten sonra koyu bir sohbete tutulduk ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Gece olduğunun farkına vardık ve uyuma vakti gelmişti. Gözlerimizden uyku akıyordu. Teyze bize yatacağımız odayı gösterdi. Bu oda da çok karanlıktı. Sadece küçük bir mum aydınlatıyordu. Odanın duvarlarında garip garip kurutulmuş bitkiler ve tablolar asılıydı. Bu odadan ve teyzeden korkmuyor da değildim ama Kelly için aynı şeyleri söyleyebilir miyim bilemiyorum. "İyi geceler teyze" dedik ve teyze kendi odasına gitti.

Yatağa uzandım ve Kelly bir anda " Ne yapıyorsun Jack?" diye seslendi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yatağa uzandım ve Kelly bir anda " Ne yapıyorsun Jack?" diye seslendi.

" Gördüğün gibi yatıyorum." diye cevap verdim.

Güler bir halde " Haha çok komik." dedi.

" Ya ne oldu? Yine ne yapsam suç oluyor. " dedim.

Kelly: " Sen yerde yatacaksın, hadi kalk. " diyerek beni kolumdan tutarak kaldırdı.

Yere yatmaya alışıktım. Benim için bir sorun teşkil etmiyordu ama daha günler önce benimle beraber yatmak isteyen Kelly şimdi benden uzaklaşıyordu. Bu kızın davranışlarına gerçekten anlam veremiyordum. Bu düşünceleri bir kenara koyup uyumam gerektiğinin farkına varmış olmalıyım ki gözlerim kapalı bir halde kendimi lucid rüyanın kollarına bıraktım...

Uyandım ve tuvalet ihtiyacımı gidermek için lavaboya gitmeliydim. Yataktan kalktım, odanın gıcırdayan kapısını açtım. Kasığımı tutar bir halde lavaboyu aramaya başladım. Sonunda buldum ve ihtiyacımı giderdikten sonra odama geri dönebilirdim. Odama doğru giderken diğer odanın kapısından kulağıma garip garip sesler gelmeye başladı. Sanki küçük bir kedi yada küçük bir bebek ağlıyormuş gibi kulağıma sesler geliyordu. Yavaş adımlar ile o ses gelen odaya doğru ilerleyeme başladım. İlerledikçe ses çoğalıyor ve burnuma iğrenç bir koku geliyordu. Kapıyı açmak için elimi uzattım ve " Ne yapıyorsun sen burada? " diye bir ses geldi arkamdan.

Bu ses teyzenin sesiydi arkamı dönmeye korkar bir halde " Odama gidiyordum. " diye cevap verdim.

" Odan bu tarafta Jack. " diyerek parmağıyla odanın yolunu gösterdi.

Sesim titrer bir halde " Özür dilerim teyze yanlış gelmişim. " diyerek odama gittim.

Kalbim hızlı hızlı atıyordu " Acaba o odadaki ses ve iğrenç koku neydi? Neden girmeme izin vermedi? " diyerek söylenip duruyordum.

Kelly uyandı ve " Ne oldu Jack neden uyanıksın? " diye sordu.

" Korkunç bir rüya gördümde şimdi iyiyim. Uyumaya devam edeceğim iyi geceler. " diyerek cevap verdim.

↪Instagramdan takip etmeyi unutmayalım.😊
↪Instagram: yasakdonus

Yasak DönüşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin